Nyheder8. maj 2014

Nicklas Bendtner får nyt job

Boldbissen får travlt til sommer
Nicklas Bendtner har fået nyt job
Nicklas Bendtner har fået nyt job
 Foto: Mikael Rieck



Landsholds- og Arsenalspilleren Nicklas Bendtner får travlt det næste stykke tid. Han har nemlig fået et ekstra job som VM-ekspert for DR, oplyser mediet.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner amok igen

Sammen med blandt andet landstræneren Morten Olsen og tidligere bundesligatræner Fransk Arnesen skal Bendtner kommentere kvartfinaler og slutrunder til VM i fodbold i Brasilien.

Hos DR glæder Søren Vestergaard, der er journalistisk chef på Sporten, sig over at have fået topspilleren med på ekspertholdet.

- Nicklas Bendtner har i mange år været Danmarks største navn på den internationale fodboldscene. Han har spillet kampe på allerhøjeste niveau. Og vi er glade for nu at kunne præsentere ham som en del af vores VM hold.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/871b29ed0327449886cfd0e112c6a330.jpg


Bendtner og Zangenberg har stiftet fonden "Rich Without Money", der skal arbejde med børn i Danmark Her er Bendtner i infight ved en drengetunering på Amager. (Foto: Mikael Rieck)

Også Nicklas Bendtner er glad for aftalen.

- Da DR præsenterede deres idé og set-up af eksperter, kunne jeg kun takke begejstret og ydmygt ja tak og samtidig glæde mig over, at jeg skal bidrage med masser af kvalitet, viden og kærlighed til fodbolden i dette ekspertforum, fortæller Nicklas Bendtner til DR.

LÆS OGSÅ: Bendtner oprigtigt ked af det

Stjernespilleren Nicklas Bendtner kommer blandt andet til at kommentere finalen i fodbold-VM den 13. juli i å, oplyser DR.

Sponsoreret indhold