Skandale-Bendtner: Jeg er da oprigtigt ked af, hvis…

Nicklas Bendtner taler ud i ungdomsmagasinet Streetboys

Nicklas Bendtner taler ud i ungdomsmagasinet Streetboys

Foto: Mikael Rieck
Nicklas Bendtner har været genstand for ikke så få tilfælde af skandaler den sidste tid. Og angrebs-bissen har derfor flere gange været i medierne for at undskylde episoder, der involverede blandt andet spritkørsel i kørselsretningen og en pudsig 'afstraffelse' af en københavnsk taxa med sit bælte.

Og nu vælger Nicklas Bendtner endnu engang at tale ud om sine mange uheldige sager - denne gang i ungdomsbladet Streetboys, der udkommer torsdag og som kan købes i større kiosker og butikker over hele landet:

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Jeg knepper dig...

- Jeg er klar over, at jeg har kvajet mig hist og her og er da oprigtig ked af, hvis folk har følt sig stødt eller ser mig som noget, jeg ikke er, siger Nicklas Bendtner til magasinet og tilføjer, at han er ked af den tone, der er skabt omkring ham i medierne:

- JA, jeg kan lide at hygge mig med mine tætte venner som alle andre unge mennesker, men jeg er også en ambitiøs fodboldspiller, der elsker sit arbejde, siger Arsenal-spilleren til Streetboys.
Nicklas Bendtner har ofte gjort sig bemærket i medierne - og det er desværre sjældent på grund af hans præstationer på grønsværen- Jeg er også andet end en fodboldspiller, og det ville glæde mig, hvis man kunne anerkende mine nuancer en smule mere. Jeg er en mand af folket og nyder de samme ting som mange andre danskere, tilføjer den skandaleombruste fodbold-drengen.

- Desværre er det kun mine nærmeste, der ved og ser dette, men det får mig ikke til at give op.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner latterliggjort på TV

Skandalerne om Nicklas Bendtner omfatter blandt andet en episode fra hans hjem i London, hvor han udøvede hærværk mod det spa, som tilhørte landsholdspillerens boligkompleks. Derudover er han havnet på forsiden af diverse aviser efter en episode, hvor han med sit bælte havde slået på en taxa.

Mest kendt er nok episoden, hvor den danske fodboldspiller efter en våd aften i byen valgte at sætte sig ind i en bil og køre - endda i den forkerte retning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close