Efter monster-styrt: Nicki Pedersens tilstand stadig uvis

- Det er mit drømmehus, der er ved at blive bygget uden for Middelfart, siger Nicki Pedersen.

- Det er mit drømmehus, der er ved at blive bygget uden for Middelfart, siger Nicki Pedersen.

Foto: Claus Poulsen

Det er stadig uvist, præcis hvor alvorlige skader Nicki Pedersen pådrog sig, da han onsdag var involveret i en alvorlig ulykke under ligamatchen mellem Holsted og Esbjerg.

Speedway-stjernen blev hastet på hospitalet kort efter – med store smerter i blandt andet nakken. Selv om nakken er blevet MR-scannet, har lægerne stadig ikke kunne vurdere nakkeskaden godt nok endnu.

Sådan lyder meldingen på Nicki Pedersens Facebook-side.

Årsagen skyldes de skader, som Nicki Pedersen pådrog sig under et andet styrt for otte måneder siden. Her brækkede Nicki Pedersen to nakkehvirvler, fire ribben, et skulderblad, og så fik han også to brud på håndleddet og en kraftig hjernerystelse.

- På grund af de brud Nicki pådrog sig ved styrtet i september 2016, er det svært for specialisterne at vurdere om der er opstået nyt brud i forbindelse med onsdagens styrt i Holsted, lyder meldingen fra Nicki Pedersens team fredag.

- Specialisterne skal derfor kigge MR scanningen ekstra grundigt i gennem, og vil komme tilbage med en ny vurdering i løbet af næste uge.

- Nicki er også blevet undersøgt af Lisa Thomey, og hendes vurdering er, at Nickis krop er medtaget, men slet ikke i samme grad som ved styrtet i 2016.

- Vi kommer med en ny update i løbet af næste uge, når der forhåbentligt er godt nyt fra specialisterne.

Under onsdagens ligamatch ramlede den 40-årige speedway-stjerne sammen med Niels Kristian Iversen i første sving.

versen slap nådigt fra det voldsomme uheld, men så heldig var den tre-dobbelte GP-verdensmester ikke.

Han fløj af cyklen og røg igennem luften. Kort efter blev han hastet på hospitalet i en ambulance.

- Nicki fløj gennem luften og landede lige på nakken. Nicki slog desværre nakken meget, og er kørt på hospitalet til yderligere undersøgelser og røntgen. Han er ved bevidsthed, og har som udgangspunkt følelsen intakt i arme og ben, men med store smerter i nakken. Vi krydser fingre for NP, lød meldingen på Nicki Pedersens Facebook-side omkring klokken 21 onsdag aften.

Og det er altså stadig uvist, hvor alvorlige skader Nicki Pedersen har pådraget sig denne gang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close