Nyheder 24. maj 2017

Har slået nakken voldsomt: Nicki Pedersen i monster-styrt - hastet på hospitalet

Speedway-kører Nicki Pedersen er onsdag aften kørt på hospitalet, efter at han var involveret i et alvorligt styrt under aftenens ligamatch mellem Holsted og Esbjerg. ”Han er ved bevidsthed, og har som udgangspunkt følelsen intakt i arme og ben, men med store smerter i nakken”, lyder meldingen på speedway-kørerens Facebook-side
Foto: Claus Poulsen

Speedway-køreren Nicki Pedersen blev onsdag aften hastet på hospitalet efter et voldsomt styrt under aftenens ligamatch mellem Holsted og Esbjerg.

Ifølge Ekstra Bladet ramlede den 40-årige kørere sammenmed Niels Kristian Iversen i første sving.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Iversen slap nådigt fra det voldsomme uheld, men så heldig var den tre-dobbelte GP-verdensmester ikke.

Han fløj af cyklen og røg igennem luften. Kort efter blev han hastet på hospitalet i en ambulance.

- Nicki fløj gennem luften og landede lige på nakken. Nicki slog desværre nakken meget, og er kørt på hospitalet til yderligere undersøgelser og røntgen. Han er ved bevidsthed, og har som udgangspunkt følelsen intakt i arme og ben, men med store smerter i nakken. Vi krydser fingre for NP, lød meldingen på Nicki Pedersens Facebook-side omkring klokken 21 onsdag aften.

Når man ved mere om speedway-kørerens tilstand, vil man oplyse om det på Facebook-siden.

Efter planen skal Nicki Pedersen lørdag køre 3. Grand Prix i Daugavpils i Letland. På grund af aftenens voldsomme ulykke er det usikkert, om han stiller op.

Sponsoreret indhold