Nicki Bille: Der var tumult

Nicki Bille erkender, at han var på Sunday, da der opstod tumult.

Nicki Bille erkender, at han var på Sunday, da der opstod tumult.

Foto: All Over


Tidligere søndag kom det frem, at Mascha Vang og Kira Eggers var blevet overfaldet på natklubben Sunday i København. Fodboldspilleren Nicki Bille skulle angiveligt have været ganske tæt på optrinnet.

Mascha Vang: Fortæller om brudet med Nicolas Kiesa

- Nicki (Bille red.) og Mascha kender hinanden og der var ingen grund til at han blandede sig. Til sidst fik Mascha nok og ville puffe ham væk. Det fik ham til at gå amok og han gav Mascha et knytnæveslag midt i ansigtet, siger en gæst til HER&NU.

Mascha Vang: Mangler veludrustet mand

Kira har skrevet følgende på sin Facebook-profil:

- Jeg bliver nødt til at sige til alle der enten hører noget eller har set noget, eller som blot bekymrer sig, at jeg er OK efter omstændighederne. Jeg blev i går nat slået ned af en mand på Sunday - ikke een men TO gange.
Jeg skriver dette, fordi et medie har kontaktet mig i forbindelse med episoden, fordi flere vidner har meldt sig på banen. Jeg ser derfor ikke noget andet valg end at skrive at jeg ikke tager telefonen og svarer på alle mulige spørgsmål, jeg taler ikke med pressen og jeg taler kun med dem der er mig tættest.
Jeg er blevet udskrevet fra traume centeret og jeg var og er fuldstændig klar i hovedet og har et klart billede af, hvad der skete.
Der er et sted i helvede for de mænd der slår på kvinder.
Update: Sunday Club har grebet dette helt fint an og jeg har intet at sætte på dem. Mere så det er på plads.


Og nu har Nicki Bille så endelig udtalt sig om overfaldet.

- Jeg var der og stod og snakkede venligt med Kira og Mascha. Jeg har kendt Kira i mange år, vi er private venner, og jeg har mødt Mascha et par gange, fortæller Nicki Bille til bt.dk.

- Der opstår noget tumult med en mand, som gør, at en veninde, jeg følges med, vil væk. Der er en dårlig stemning, så min veninde tager mig i hånden og siger "vi går nu". Og så gik vi heldigvis hjem. Jeg var heller ikke særlig fuld, heldigvis, siger fordboldspilleren til bt.dk.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close