Nyheder11. maj 2015

Nice! Disse Hollywood-stjerner medvirker i ’Klovn’

Der bliver endnu mere at glæde sig til
Af af
Der bliver endnu mere at glæde sig til
Der bliver endnu mere at glæde sig til
 Foto: Claus Poulsen



Hvis du er en af dem, der ikke kan vente med at krumme tæer over Franks pinligheder og Caspers sjofle og 'det-var-ikke-min-skyld'-bemærkninger i den kommende 'Klovn'-film, er der endnu mere godt nyt.

For nu er det kommet frem, at der medvirker en lille perlerække af store Hollywood-navne i den kommende komedie 'Klovn Forever', der får premiere til september.

LÆS OGSÅ: Danmarks pinligste makkerpar er tilbage: Nu kommer der en ny 'Klovn'-film

Det har tidligere været fremme, at Maroon 5s forsanger, Adam Levine, bliver at se i den nye film, men nu afslører filmbladet Variety også, at skuespillerinden Isla Fisher samt den danske stjerne Nikolaj Coster-Waldau medvirker.

39-årige Isla Fisher er nok mest kendt for sin rolle i 2005-komedien 'Wedding Crashers' samt for sin rolle i 'Confessions of a Shopaholic' fra 2009.

Det bliver instruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere den nye film. Han har også været instruktør på den foregående film, der havde premiere i december 2010 og blev en vanvittig succes. 'Klovn - The Movie' blev blandt andet den mest sete film i de danske biografer i 2010 med 481.000 biografbesøgende.

LÆS OGSÅ: 'Klovn' er klar til filmfestivallen i Cannes

Holdet bag 'Klovn - The Movie' kunne også forlade diverse prisfester med priser under armen. Filmen vandt Publikumsprisen ved Robert uddelingen i 2011, og ved Zulu Award showet samme år vandt Frank Hvam prisen som årets bedste skuespiller.

Casper Christensen og Frank Hvam drager i næste uge til filmfestivallen i den franske by Cannes, hvor filmindkøbere fra hele verden kan investere i filmen.

Den nye Klovn-film byder foruden Casper og Frank samt Hollywood-stjernerne også på gensyn med Mia Lyhne, som endnu engang skal spille Franks kæreste Mia.

I næste film er Casper rejst til Los Angeles for at jagte drømmen om en solo-karriere. Dét falder dog ikke i god jord hos Frank, som følger med til Los Angeles for at vinde sin ven tilbage.

… mon ikke, der bliver nok at krumme tæer over?

Sponsoreret indhold