Nyheder31. oktober 2014

Danmarks pinligste makkerpar tilbage: Casper og Frank klar med ny film

Optagelserne til 'Klovn Forever' er gået i gang
Af af
Casper og Frank er klar med en ny Klovn-film
Casper og Frank er klar med en ny Klovn-film
 Foto: Claus PoulsenEr du en af dem, der ikke kan få nok af at krumme tæer over Franks pinligheder og Caspers ofte sjofle og 'det-var-ikke-min-skyld'-bemærkninger i Klovn?

… ja, så er der godt nyt!

For det pinlige makkerpar er klar med endnu en Klovn-film, som får premiere til næste år.

Det skriver Have Kommunikation i en pressemeddelelse på vegne af Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution.

Optagelserne til filmen 'Klovn Forever' begyndte i København i sidste uge, og nu er hele holdet så draget til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage.

- Grunden til, at der er gået fire år, er, at vi ventede på en idé, der var så stærk, at vi kunne lave en film, der kunne overgå den første.

LÆS OGSÅ: Casper og Frank: Pisseligeglade med at smide tøjet

LÆS OGSÅ: Helene-Marie fra Klovn indlagt

- Og vi synes, at det manuskript, vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten, lyder det i en fælles udtalelse fra de to komikere Frank Hvam og Casper Christensen.

Det bliver instruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere den nye film. Han har også været instruktør på den foregående film, der havde premiere i december 2010 og blev en vanvittig succes. 'Klovn - The Movie' blev blandt andet den mest sete film i de danske biografer i 2010 med 481.000 biografbesøgende.

Holdet bag 'Klovn - The Movie' kunne også forlade diverse prisfester med priser under armen. Filmen vandt Publikumsprisen ved Robert uddelingen i 2011, og ved Zulu Award showet samme år vandt Frank Hvam prisen som årets bedste skuespiller.

Den nye Klovn-film byder foruden Casper og Frank på gensyn med Mia Lyhne, som endnu engang spiller Franks kæreste Mia.

Dog holder holdet stadig plottet i filmen hemmeligt, men mon ikke der bliver nok at krumme tæer over?

Sponsoreret indhold