Natasja: Sådan døde hun

Nu kommer det frem, hvordan Natasja døde

Nu kommer det frem, hvordan Natasja døde

Foto: All Over

Reggae-rap-stjernen Natasja døde kun 32 år gammel i 2007 efter en tragisk bilulykke på Jamaica. For første gang fortæller veninden Karen Mukupa, som var med i bilen, hvad der skete den skæbnesvangre nat.

 All Over)

Natasja havde optrådt på en reggae-festival og efter koncerten satte hun sig ind i en lejet bil sammen med blandt andre sin kun 16-årige kæreste Tyquan.

- Jeg satte mig ind på forsædet ved siden af Damian (chaufføren red.). Jeg tog det som en selvfølge, at Natasja, efter at hun ikke havde set Tyquan på hele turen, gerne ville sidde og flette fingre med ham, siger Karen Mukupa i bogen "Natasja", ifølge Ekstra Bladet.

Kørte hasarderet

- Der var trængsel for at komme ud på den asfalterede hovedvej. Damian var ivrig. Han kørte tæt på de forankørende og dyttede ad dem. Jeg tog min sele på og kiggede om på bagsædet. Jeg var træt og ville bare hjem, husker sangeren i den længe ventede bog.

Da de endelig kom ud af bytrafikken, begyndte chaufføren at køre decideret hasarderet. Og på trods af, at han var tæt på at kører galt en gang, forsatte han det vilde ridt.

- Og så var det, som om han ville vise, at han havde kontrol over situationen ved overmodigt at lade bilen slingre lidt fra side til side. Pludselig kom den ud af kontrol og skred ud. Det gik så stærkt, at jeg ikke nåede at opfatte, hvad der skete. Jeg kom først til mig selv, da bilen holdt stille, siger sangeren, som til sin skræk opdagede, at Natasja var livløs.

Anstrengt vejrtrækning

- Natasja havde blodstænk på sig. Instinktivt begyndte jeg at råbe på en ambulance. Trafikken stoppede og folk steg ud af deres biler for at se, hvad der foregik.

Hurtigt blev Karen Mukupa gennet ind på bagsædet af en bil sammen med Natasja, hvor hun sad og holdt Natasja oprejst under turen til hospitalet.

- Vejrtrækning blev mere anstrengt hos Natasja. Jeg bad til Gud på dansk, engelsk og swahili, fortæller Karen Mukupa, som måtte sande, at hendes veninde Natasja ikke var til at redde.
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close