Natasja: Bogen om hendes liv

Nu kommer bogen om Natasja, som desværre døde alt for ung - kun 33 år gammel

Nu kommer bogen om Natasja, som desværre døde alt for ung - kun 33 år gammel

Foto: All Over

Den skulle jo komme. En biografi om Natasja, der kun nåede at blive 33 år, inden hun omkom ved en bilulykke på Jamaica i juni 2007.

Imidlertid nåede hun at markere sig som Danmarks vel nok største reggaenavn gennem tiden, og hendes liv bliver nu hudflettet i bogen "Natasja", der udkommer den 20. januar, skriver gaffa.dk.

Bogen er skrevet af journalisten Rasmus Poulsen og Natasjas nære veninde, sangerinden Karen Mukupa. Mukupa var sammen med Natasja fra det første øvelokale til den sidste skæbnesvangre biltur, der førte til hendes pludselige død på Jamaica.

Karen Mukupa slap selv uskadt fra ulykken.

Bogen følger ildsjælen Natasja Saad fra de unge år på Islands Brygge via Klampenborg Galopbane - hvor Natasja forsøgte en karriere som jockey, indtil et alvorligt fald satte en stopper for dé drømme - til Ungdomshuset og Christianias Pusher Street og videre til hitlisterne.

I levende live nåede hun kun at udgive albummet "Release" tilbage i 2005. Ved sin død havde hun stort set færdiggjort både et dansksproget og et engelsksproget album, der blev udgivet som "I Danmark er jeg født" og "Shooting Star".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close