Nyheder4. februar 2017

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone: På ferie i Bangkok

TV2’s krigskorrespondent og nyhedsanker fik batterierne ladet op i 30 graders varme i Østen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/002200.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Om Natasja Crone ventede med kolde drinks, da TV2’s krigskorrespondent Rasmus Tantholdt efter et smut til iskolde Kasakhstan rejste videre til 30 grader varme i Bangkok, har ikke været muligt at få opklaret.

Men de to forholdsvis nyskilte TV2-ikoner besøgte i hvert fald begge Thailands hovedstad i sidste uge.

På Instagram viste en solbrun Natasja sig frem ved swimmingpoolen, og hendes natlige besøg i hotellets skybar blev af 43-årige Tantholdt ”liket” med et hjerte. Se Natajsa Crones opslag herunder:

Krigskorrespondenten delte et besøg hos den thailandske udgave af døgnkioskkæden 7-Eleven. På billedet fortalte han sine følgere, at de lokale cigaretpakker ikke faldt i hans smag – de er udstyret med skræmmende fotos af mennesker med rygerrelaterede sygdomme. Se Rasmus Tantholdts opslag herunder:

SE og HØR kunne for få uger siden fortælle, hvordan 46-årige Natasja Crone og Rasmus Tantholdt viste sig frem på Instagram under kategorien ”nytårskærlighed”.

De gav dermed næring til langvarige rygter om, at der er meget mere end blot kollegiale følelser i spil mellem dem.

Tantholdt blev i sommer skilt fra Cecilie Beck efter seks års ægteskab. En måned tidligere havde Natasja Crone og TV2’s Lasse Sjørslev meddelt, at de gik fra hinanden.

Rasmus Tantholdt har også dannet par med Caroline Boserup, som er tidligere oplæser på TV2 Nyhederne.

Sponsoreret indhold