Nyheder19. januar 2015

Natascha Linea og Sidney Lee kyssede: Vi er IKKE kærester

… Men der var masser af kys mellem reality-fyren og den unge mor
Af af

De unge mødreNatascha Linea fra 'De Unge Mødre' havde fredag fornøjelsen af at feste med en af reality-branchens ukronede konger, Sidney Lee. Og i den forbindelse blev der - som du kan se på billederne - uddelt flere kys mellem de to.

Men Sidney og Natascha Linea er KUN venner, fastslår den unge mor over for SE og HØR:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Natascha Lineas vilde forvandling

- Han er super sød og følte mig i virkelig trygge arme, og ja… Han er super dejlig at feste med. Vi er IKKE kærester… bare lidt hede fulde kys og intet andet, fastslår Natascha Linea over for SE og HØR.

Selvom Sidney Lee udseendemæssigt er Natascha Lineas type, er det bestemt ikke sikkert, at der bliver noget mellem de to. For Natascha Linea går mere efter en 'far-type'.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c681065a1c804515941043d00b7f1fe3.jpgNatascha Linea sammen med Sidney Lee - du kan se flere billeder af Natasha Linea og de andre medvirkende i 'De Unge Mødre' i bunden af denne artikel (Foto: Natascha Kaup/Instagram)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/25412b4acdec4739b56f8ac706543cce.jpgNatascha Linea sammen med Sidney Lee - du kan se flere billeder af Natasha Linea og de andre medvirkende i 'De Unge Mødre' i bunden af denne artikel (Foto: Natascha Kaup/Instagram)- Jeg kender ham jo næsten ikke. Spørg mig om to til tre måneder, tilføjer Natasha Linea, som måske skal se reality-fyren igen i weekenden.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Medicin åd mine tænder

Natasha Linea og Sidney Lee mødte hinanden efter fredagens optagelser til 'De Unge Mødre talkshowet'.

Til talkshowet kunne den unge mor, der har datteren Lia, fremvise en ny kort frisure. For to uger siden fik hun nemlig klippet sine lange lyse lokker. Og det var tiltrængt, siger Natascha Linea:

LÆS OGSÅ: 'De Unge Mødre'-Nanna: Dater tidligere narkosmugler

- Det andet var gult og meget slidt, så det skulle bare væk, siger den unge mor, der har høstet masser af positive kommentarer om sit nye hår.

Sponsoreret indhold