Nyheder19. januar 2015

Se billederne: Natascha Lineas vilde forvandling

'De Unge Mødre'-pigen har fået make-over
Af af

De unge mødreDet er ikke kun børnepasning, der fylder i Natascha Lineas liv. Den unge pige, kendt fra TV-serien 'De Unge Mødre', har nemlig fået nyt look og ny livsstil.

Det afslørede hun, da SE og HØR mødte den unge mor i anledning af, at det populære TV-program for nyligt fejrede 10 års jubilæum i det gamle filmstudie i Lyngby.

Klædt i en sort blondekjole - og med en ny og frisk frisure - fortalte Natascha Linea, at hun er begyndt at træne. Målet er at få muskler.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea smaskforelsket

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f45a90de954548a28db62c013a6f1765.jpgNatascha Linea med langt hår - se flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: Dan Mariegaard)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/698cae5f85ec49ec88e3fe4778310215.jpgNatascha Linea med sin nye friske frisure - se flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: Thomas Laursen)


LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Medicin åd mine tænder

- Jeg var træt af at gå hjemme og være tynd og ikke rigtig have så mange muskler, så jeg træner for at blive lidt større, siger Natascha Linea til SE og HØR og tilføjer, at hun træner tre gange om ugen plus lidt derhjemme.

- Jeg har været i gang i tre måneder, men jeg har kun taget det seriøst en måneds tid eller sådan noget. Så jeg har småtrænet en to-tre måneder, hvor jeg ikke sådan har taget det særlig seriøst, men nu er jeg sådan gået i gang med at tage det ordentligt seriøst, siger den unge mor, der også har haft drømme om at gennemføre en Ironman:

- Men det ved jeg ikke helt, om er realistisk, men jeg vil gerne. Mig og motion... det passer bare ikke helt godt sammen, men jeg vil prøve. Lykkes det, så lykkes det - lykkes det ikke, så lykkes det ikke, siger Natascha Linea til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre-Natascha: Vi er knuste

Natascha Linea har datteren Lia med ekskæresten Bent, som hun var sammen med i to år, inden de brød med hinanden over flere omgange i maj og juni 2014.

Bent og Natascha Linea oplevede i 2013 enhver forælders mareridt, da parret fik tvangsfjernet datteren. De tog kampen op mod systemet og vandt efter fire måneders kamp - og i december 2013 fik Natascha Linea og Bent datteren tilbage.

I efteråret 2014 blev den unge mor så forelsket igen - men denne gang måtte hun også sande, at lykken som bekendt er lunefuld. For dét forhold er også slut. Det fortalte Natascha Linea til BT til jubilæumsfesten:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg vil have fem børn

- Vi kom op at skændes, og så valgte han at slå op med mig over Facebook og blokere mig. Så var det ligesom overstået, fortalte Natascha Linea til BT.

Det er ellers ikke mange måneder siden, at den unge mor faldt pladask for den 22-årige mand, der ligesom Natascha Linea boede på Fyn. Parret kendte hinanden fra folkeskolen, inden de blev kærester - men nu er dét forhold så altså slut.

Se flere billeder fra 'De Unge Mødres' 10 års jubilæum herunder:

Sponsoreret indhold