Nyheder15. januar 2014

Natascha Linea: Jeg vil have fem børn

Den unge mor vil udvide familien
Af af
Natascha Linea og kæresten Bent
Natascha Linea og kæresten Bent
 Foto: Dan MariegaardNatascha Linea er glad for børn. Så glad, at hun har planer om at udvide familien, selvom den unge mor allerede har en datter på fem måneder.

18-årige Natascha Linea vil nemlig have flere børn - fem for at være helt præcis.

- Jeg har altid været sikker på, at jeg skulle have mange børn. Min mor har selv fem børn, og det vil jeg også gerne have, siger Natascha Linea til SE og HØR.

Lykkelige Natascha Linea

Natascha Linea - kendt fra tv-programmet 'De Unge Mødre' - oplevede sidste år enhver mors mareridt, da hun og kæresten Bent fik tvangsfjernet datteren Lia.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1cdc703e6f9e42889e25bff15471e0a6.jpgBent og Natascha Linea shopper til deres lille pige, Lia. Pigen er i dag fem måneder. (Foto: Dan Mariegaard)


Det unge par, der bor i en lejlighed i Odense, tog kampen op mod systemet og vandt efter fire måneders kamp.

Natascha Linea og Bent fra De Unge Mødre: Vi er knust

I december sidste år fik Natascha Linea og Bent datteren tilbage, og sejren har givet den unge mor lyst til at udvide familien:

- Men det er ikke sådan, at vi planlægger at få børn lige nu. Det er vi ikke helt klar til. Men vi vil gerne have flere børn, måske om et års tid eller sådan, siger Natascha Linea, der lige nu venter på at få at vide, om hun kan begynde på VUC..

Imens hygger hun med Bent og datteren:

I dag får Natascha Linea sin baby - Det går rigtig godt med Lia. Hun trives, griner hele tiden og pludrer. Seks timer om ugen får vi besøg af nogen fra kommunen, som ser, om Lia har det godt. Det er også fint, lyder det fra den unge mor.

Sponsoreret indhold