Nyheder10. december 2013

Lykkelige Natascha Linea

Natascha Linea glæder sig til at holde jul med lille Lia
https://imgix.seoghoer.dk/media/3cd5acdd38974df7b463bb056186a522.jpg
 Foto: PrivatNatascha Linea og Bent glæder sig til at holde jul med Lia. Var deres lille pige ikke kommet hjem, havde de nemlig aflyst julen.

Hjemme hos Natascha Lina Kaup er juleglæden på sit højeste nu, hvor de efter en hård kamp har fået Lia hjem. Da den lille pige blev tvangsfjernet fire dage efter fødslen, vidste den unge mor ikke engang, om hun kunne få lov at holde jul med sin datter.

Men nu bor pigen igen hos sin mor og far, og julen skal fejres hos Natascha Lineas forældre med Bent.

Endelig fik Natascha Linea sin tvangsfjernede datter hjem. Se alle billederne fra genforeningen på udeoghjemme.dk

- Hvis vi ikke havde fået samvær med Lia, så havde vi slet ikke holdt jul, siger 18årige Natascha Linea, som glæder sig til den 24. december, hvor Bent og hendes far vil tage Lia med i zoologisk have, mens hun selv laver mad med sin mor.

Det bedste der er sket i dit liv siden sidste jul?
- Det bedste er, at jeg fødte Lia. Og at vi til sidst vandt sagen og fik hende tilbage. Der er simpelthen sket så meget på et år.

- Sidste jul havde jeg kun lige taget en graviditetstest og fundet ud af, jeg var gravid. Jeg havde ikke engang været ved lægen endnu.

Det sværeste?
- Det har været kampen med kommunen. Og at min onkel pludselig døde, inden jeg havde nået at fortælle ham, at jeg var gravid.

Se verdens mest julepyntede hus på udeoghjemme.dk

Sponsoreret indhold