Nyheder3. februar 2015

Natascha Linea: Jeg er skruk

Den unge mor drømmer om at få tre-fire børn mere
Af af

Amanda Sisse tjener fedt på bloggenHun har i forvejen datteren Lia på 17 måneder. Men 19-årige Natascha Linea, kendt fra "De Unge Mødre", drømmer om at få endnu flere børn.

Det fortæller hun i et interview med SE og HØR:

- Jeg er skruk, da jeg altid har drømt om børn tæt på hinanden, og nu er min datter så stor. Der ikke er meget baby over hende og min drøm er at få tre-fire børn mere, siger Natascha Linea til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og Sidney Lee kyssede: Vi er IKKE kærester

Natasha Linea fik datteren Lia sammen med ekskæresten Bent for 17 måneder siden. Dengang havde den unge mor håbet at kunne give Lia en lillesøster allerede tre-fire måneder, efter at hun havde født. Men Natascha Linea og Bent brød med hinanden sidste år. og den unge mor er nu på udkig efter en fyr, der både kan være en god fyr for hende og en god papfar for datteren.

- Han skal være sød og ærlig. Han skal vil have børn. Og så skal han ikke være en der er på kontanthjælp. Han skal ud og tjene sine egne penge, siger Natascha Linea til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Natascha Lineas vilde forvandling

Tidligere har Natascha Linea datet reality-fyren Sidney Lee. Parret blev afsløret på en række billeder, hvor de kyssede hinanden. Dengang slog Natascha Linea fast, at Sidney Lee var "super sød og super dejlig at feste med", men at de ikke var kærester.

På spørgsmålet om de stadig ses, svarer den unge mor: ingen kommentarer.

Lige nu er Natascha Linea i gang med at uddanne sig til sikkerhedsvagt. Studiet er hun færdig med til september og herefter er det hendes plan at søge job som parkerings- eller center. Og så håber Natascha Linea også at tage 10. klasse på et fjernstudie. For uddannelse er vigtigt for den unge mor:

- Jeg synes, det er vigtigt, at man selv kan tjene sine egne penge. Og min drøm er, at jeg på et tidspunkt 100 procent kan klare mig selv uden støtte fra staten i form af fri plads og boligstøtte, siger den unge mor til SE og HØR.

Kanal 4 blænder lige om lidt op for en ny sæson af "De Unge Mødre". Og her medvirker Natascha Linea også - dog vil den 19-årige ikke selv følge det populære program. Og det er ikke kun, fordi hun mangler kanalen i sin TV-pakke:

- Jeg vil hellere se Nyhederne, Station 2, Politirapporten, Alarm 112 og Hverdagens helte.

Sponsoreret indhold