Nyheder14. september 2017

Nærkontakt: Remees mor blev myrdet

I 'Nærkontakt' åbner X Factor-dommeren Remee op om drabet på sin mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/naerkontakt-remee.jpg
 Foto: All Over Press

Musikmageren, Natklubejeren og X Factor-dommeren Remee åbner i tirsdagens udgave af 'Nærkontakt' op for et tragisk kapitel i sit liv, som han ellers har været tilbageholdende med at udtale sig om.

Han er en af deltagerne i programmet, hvor tre clairvoyante, Rikke, Krumme og Sebbastian har sessioner med kendisser, der ofte ender i tårer, fordi sandheder kommer på bordet, eller fordi de mindes afdøde familiemedlemmer eller venner.

Og det er da Remee er i hænderne på Sebbastian, der er specialist i kontakt med afdøde personer, at han forholder sig til, at hans biologiske mor blev myrdet.

Nærkontakt: - Min mor blev myrdet

Sebbastian har kontakt til Remees mor og kan se, at Remees mor døde pludseligt, og så siger Remee lige ud:

- Hun blev myrdet, faktisk, siger Remee.

- Hun blev myrdet? Hold da op, okay, svarer den chokerede Sebbastian, der er vant til at bringe andre ud af balance.

- Min biologiske mor bliver myrdet, da jeg er 12 år gammel af en venindes søn. Forfærdelig historie, det kan jo ikke blive værre, end at et andet menneske tager dit liv med vilje, siger Remee.

- Jeg bliver meget berørt. Din mor giver den følelse, at hvis hun ikke havde givet slip på dig, så var hun i tvivl om, hvad der ville være sket med dig. Forstår du, hvad hun mener, spørger Sebbastian.

Remee nikker.

- Jeg blev afleveret på en politistation af min biologiske mor, da jeg var tre måneder gammel, og derfra blev jeg adopteret, siger Remee.

- Hun gjorde gjorde det af ren kærlighed, og hun har så ekstremt meget kærlighed til dig, siger Sebbastian.

Remee er nu meget berørt af situationen.

- Det at hun siger, at hun blev nødt til at give slip på mig for at passe på mig, er jo en ekstrem handling af kærlighed, siger Remee, der er ved at knibe en tåre.

Se det rørende klip fra programmet her og hele 'Nærkontakt' på tirsdag klokken 21.00 på Kanal 4:

Remee er søn af en caribisk far og en dansk mor.

Men hans mor var psykisk syg og kunne ikke tage sig af ham og afleverede ham på en politistation i København, da han var tre måneder gammel.

Remee voksede i stedet op hos adoptivforældrene Jette og Mogens, der var henholdsvis specialpædagog og udstillingskunstner, i et almindeligt middelklassehjem i Solrød Strand syd for København. - Jeg fik grænseløs kærlighed og tryghed som barn. Min mor (adoptivmor, red.) var specialpædagog og havde så meget overskud, at hun oven i købet havde to autistiske børn i aflastning ud over mine to ældre søskende og mig, har Remee fortalt om sin tidlige barndom til BT. Det gik også hurtigt op for adoptivforældrene, at han havde musikalsk talent, da han som helt lille trommede løs på alt, han kunne komme i nærheden af. Derfor valgte familien den musikalske privatskole i Køge fremfor en almindelig kommuneskole. Til stor glæde for Remée, der fandt et frirum. - Det var et sted, jeg elskede at være. Mit andet hjem. Jeg var den eneste med afrohår, jeg var ikke ligefrem tynd, og så gik jeg ikke klædt i det smarteste modetøj. Men det betød ikke noget. Her var der plads til alle, har han sagt til BT. Men da Remee var 12 år gammel, blev hans biologiske mor myrdet af sin venindes søn. Den hårde start på tilværelsen var dog ikke noget, der slog ham ud. - Egentlig har jeg altid bare forholdt mig til de kort, jeg har fået. Jeg har fået den hånd, jeg nu engang har, og så må jeg spille den så godt, jeg kan. Jeg ved, jeg har en anderledes baggrund, men det har tvunget mig til at skulle overleve nogle andre ting end alle mulige andre, har han fortalt til Berlingske. Sin biologiske far mødte Remée i slutningen af teenageårene, og han bærer på ingen måde nag over, at han ikke voksede op hos sine biologiske forældre.

Sponsoreret indhold