Nyheder21. juni 2011

Nærkontakt mellem Bendtner og Wozniacki

Tennisbaben kunne slet ikke holde nallerne fra fodboldcharmøren. Se alle paparazzobillederne her
Af af

Nærkontakt mellem Bendtner og Wozniacki

Den 20-årige Caroline Wozniacki har det med at falde for succesfulde mænd med udseendet i orden.

Nu har hun kastet interessen på 23-årige Nicklas Bendtner, som jo i forvejen har en svaghed for lyshårede "Caroliner".
Søndag aften havde fodboldangriberen og tennisstjernen sat hinanden stævne på bøftemplet MASH i det indre København sammen med et andet par.

Efter de 4 unge mennesker havde hygget sig i et par timer på den smarte restaurant, var det tid til lidt smalltalk udenfor i den friske aftenluft.

Læs også: Her havde de sex
Nicklas og Caroline kom ud ad hovedindgangen, og selv om de var sammen med det andet par, virkede det, som om de ville være alene.
Tennispigen kunne ikke holde fingrene fra sit lange hår, som hun konstant pillede i, mens den høje fodboldspiller havde iklædt sig det helt store smil.

Langt kram

Bendtner var ankommet i sin lækre Porsche, der stod parkeret ude foran MASH. Og da frk. Wozniacki fik øje på sportsvognen, stod hun længe og beundrede de mange hestekræfter, før det var tid til et afskedsknus.

Kort tid før klokken slog halv tolv, greb Nicklas fat i sin date og gav hende et langt og inderligt kram.

Og så smuttede pigerne ellers op mod Kgs. Nytorv, mens drengene hoppede ind i Porschen og satte kurs mod Nicklas' nye lejlighed, hvor han i de sidste uger har nydt ungkarlelivet oven på bruddet med Caroline Fleming.

Læs også: Vil ikke tale om Caroline

Den anden Caroline er på en lang visit i Danmark, fordi hun deltager i WTA-turneringen i Farum. Heldigvis kunne hun nå at mødes med sin fodboldfyr, før ketsjerdysten blev skudt i gang i mandags.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Caroline.

Se galleriet herunder:

Sponsoreret indhold