Nicklas Bendtner vil ikke tale om Caroline

Så lykkelige var Nicklas Bendtner og Caroline Fleming, da de dannede par

Så lykkelige var Nicklas Bendtner og Caroline Fleming, da de dannede par

(Foto: All Over Press)

23-årige Nicklas Bendtner og hans 35-årige ekskæreste er i kraft af deres forskellige hverv som henholdsvis professionel fodboldspiller og TV-vært tvunget til at møde pressen i ny og næ.

Caroline Fleming har sin helt egen facon til at undgå ubehagelige spørgsmål: hun svarer simpelthen på noget helt andet.

Læs også: Nicklas Bendtner: Min søn er vigtigere end fodbold

Da hun for nylig stillede sig til rådighed for pressen i forbindelse med optagelserne til sit Kanal 4-program Top Model, havde pressen forinden fået strenge ordre på ikke at stille private spørgsmål. En modig journalist forsøgte alligevel at snige et forholdsvis ufarligt spørgsmål på banen: "Caroline, hvordan er det at være blevet mor?".

- Er det ikke et skønt vejr? Var TV-baronessens mærkværdige svar.

I dag vil hendes unge ekskæreste, Nicklas Bendtner, muligvis gøre hende kunsten efter, når han stiller op til det officielle pressemøde i forbindelse med landskampen mod Island.

Læs også: Nicklas Bendtner: Ny blondine

Allerede forud for pressemødet har fodboldspilleren meddelt DBU, at han nægter at svare på spørgsmål af privat karakter, det skriver sporten.dk, der har været i kontakt med kommunikationschefen og spurgt specielt til Bendtners villighed til at besvare pressens spørgsmål.

- Der vil være mixed zone forud for dagens træning, hvor man kan stille spørgsmål, der vedrører den kommende landskamp. Det er i denne uge en officiel træningssamling, og der gælder de sædvanlige retningslinjer, hvor spillerne er til disposition, lyder det meget formelle svar fra Lars Berendt til sporten.dk.

I sidste uge nægtede angriberen at tale med pressen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close