Nyheder 12. september 2017

'Nærkontakt': Jeanette Ottesen i gråd...- Jeg er mega usikker på mig selv

I 'Nærkontakt' viser den ellers så selvsikre svømmepige helt nye sider af sig selv
Foto: Kanal 4

Hun plejer ikke at være til at skyde igennem.

Den danske svømmepige Jeanette Ottesen, der er kendt for at kunne levere en rap bemærkning og et dejligt smil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er 29 år, gravid med sit første barn med sin svømmerkæreste, Marco, som hun blev gift med i juli, og hun har vundet 50 internationale medaljer på sine evner i det våde element - herunder flere verdensmesterskaber og europamesterskaber.

Men i aften i 'Nærkontakt' krakelerer hendes ellers så smukke, tjekkede facade.

Det sker, når hun i 'Nærkontakt' kommer i hænderne på 'Krumme', der er clairvoyant med speciale i håndlæsning.

Med udgangspunkt i hændernes linjer aflæser hun andres inderste og mest private karaktertræk og kan se hvilke udfordringer, de står over for i deres liv og personlighed lige nu og her.

Nærkontakt: Jeanette Ottesen konfronteres med sin manglende tro på sig selv

Og da hun begynder at kortlægge Jeanette Ottesens personlighed, kommmer nogle sandheder frem.

- Jeg har svært ved at tage beslutninger. Jeg vil så gerne gøre gøre ting godt, jeg vil så gerne gøre folk glade, jeg vil så gerne sørge for, at ting spiller, siger Ottesen.

Men så kommer det...

- Det kan godt være, at jeg virker mega selvsikker, sådan udadtil, men jeg er mega usikker..., når det kommer til stykket, fortsætter Jeanette Ottesen, der blev nummer fem i 'Vild med dans' i 2012.

- Jeg tror, jeg tror bare, det er fordi, der sker så mange ting i mit liv, at jeg slet ikke kan holde styr på det, siger den gravide kendis med tårerne på lur i øjenkrogen.

Og da Krumme går lidt tættere på Jeanette Ottesen, der var blevet gravid, da optagelserne fandt sted, bryder svømmeren ud i gråd.

- Jeg bliver så rørt, fordi jeg dybest inde er rigtig ked af rigtig mange ting, som foregår inden i mig. Og som jeg faktisk er rigtig frustreret over, og det er hårdt at få at vide face to face, siger Ottesen, der får en trøstende arm om skulderen af Naser Khader, der også medvirker i aftenens program.

Den konservative politiker betegner sit liv som 'et åbent fængsel', og han er ked af, at han de senere år har mistet en stor del af sit sociale liv ved at være omgivet af vagter for hans egen sikkerheds skyld. Jeg er ikke den, jeg var. Tidligere var jeg mere social, humoristisk og udadvendt, siger Naser Khader.

Se det rørende klip med Jeanette Ottesen, der krakelerer og Naser Khader, der betegner sit liv som 'et åbent fængsel'.

'Nærkontakt' vises på Kanal 4 klokken 21.00 tirsdag aften.

Galleri med Jeanette Ottesen:

Jeanette Ottesen

Sponsoreret indhold