Nyheder15. september 2021

Nadia Nadim skal opereres - ude resten af sæsonen

Den danske fodboldspiller Nadia Nadim skal opereres i knæet, og hun er derfor ude resten af året.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201028-144846-6-1920x1448we.jpg
 Impa/Backgrid/Ritzau Scanpix

I morgen skulle have været en sand milepæl i Nadia Nadims karriere.

Men desværre må den milepæl udskydes.

Hun skulle have spillet sin kamp nummer 100 for det danske kvindelandshold, når Danmark tager imod Malta i VM-kvalifikationen.

Nu får Nadim problemer med overhovedet at komme i kamp i denne sæson, og hun skal kæmpe for at blive klar til det komme europamesterskab i England næste sommer.

”Jeg vil gøre alt”

Nadia Nadim, der i denne sæson skiftede fra franske Paris Saint Germain til Racing Louisville i USA, har ellers fået en fremragende start på tilværelsen i sin nye klub, hvor det er blevet til tre scoringer i otte kampe.

Men nu har angriberen pådraget sig en knæskade, der kræver en operation, og derfor kommer hun altså ikke til at spille flere kampe for Louisville i denne sæson. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Nu står den på genoptræning, og Nadim kommer til at gå efter at blive kampklar igen, når Danmark skal forsvare de rød-hvide faner ved EM 2022.

- Jeg vil gøre alt for at komme tilbage, og jeg motiveret for at komme tilbage på banen og hjælpe holdet. Det kunne være værre. Det kan det altid, siger Nadim i klubbens pressemeddelelse.

Nadia Nadim har spillet 99 kampe for de danske landshold, og hun har nettet hele 38 gange.

Sponsoreret indhold