Nyheder22. december 2018

Vandet gik pludseligt i DR Byen: Nabiha er blevet mor for første gang

Sangerinden Nabiha er for kort tid siden blevet mor for første gang. Hun skulle ellers have optrådt ved et storstilet juleshow i DR Byen lørdag, men pludseligt gik vandet, og sangerinden måtte skynde sig på hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nabiha.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sangerinden Nabiha har fået en tidlig julegave.

Den 32-årige sangerinde er netop blevet mor for første gang til en lille søn.

Den lille fyr meldte sin ankomst lidt uventet: Nabiha var nemlig godt i gang med prøverne til et storstilet juleshow i DR Byen, da hun pludselig gik i fødsel.

Det fortæller hun til DR:

- Jeg nåede lige akkurat at være med til prøverne, men inden jeg forlod DR Byen var mit vand gået, og så gik det ellers stærkt, fortæller Nabiha til DR og tilføjer:

- Det var noget af en vild oplevelse – men hey, hvis det var mig, der lå derinde og hyggede, mens Symfoniorkestret spillede så smukt, så ville jeg nok også gerne ud før tid, tilføjer sangerinden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-932177.jpg
 Foto: All Over Press

32-årige Nabiha var tæt på at føde sin søn i DR Byen kort før det store juleshow. Foto: Aller Media

Det var ellers planen, at Nabiha skulle have optrådt til DRs Store Juleshow lørdag aften. Her skulle hun have optrådt med sin nye julesang ”Holiday Feels”, men nu er aftenen altså skiftet ud med bleskift og babyhygge.

Mens Nabiha hastede til fødegangen, blev det hurtigt besluttet, at sangerindens tre veninder Matilde Lou, Line Krogholm og Anne Sofie Steen optræder med sangen i stedet lørdag aften.

Nabiha fortæller til DR, at hun regner med at se med lørdag aften hjemme fra sofaen med sin lille ny søn i armene.

Nabiha viste for første gang sin gravide mave frem for offentligheden i slutningen af oktober, da hun optrådte ved TV2's ”Knæk Cancer”-indsamlingsshow.

Siden lagde hun et storgrinende og topløst badebillede fra en ferie op på sin Instagram-profil.

Faderen ønsker hun stadig at holde lidt for sig selv endnu.

Sponsoreret indhold