Nyheder15. juni 2014

Nabiha deler øvelokale med Aerosmith

Sangerinden er taget en tur til LA
Nabiha møder verdensstjerner i LA
Nabiha møder verdensstjerner i LA
 Foto: All Over


Den danske hitmager Nabiha udkommer til august med en ny single, "Animals". Singlen er blevet til i Los Angeles i Californien i samarbejde med den berømte producer Carl Ryden.

I LA vrimler det som bekendt med showfolk, og Nabiha har da også mødt flere af dem på sine arbejdsrejser til den amerikanske solskinsstat.

- Det største var nok, da jeg mødte Steven Tyler fra Aerosmith. Jeg var i øvelokalet og stod og lavede kaffe, da han pludselig kom ind og begyndte at tale til mig. Det var ret vildt, fortæller Nabiha.

LÆS OGSÅ: Engelsk toppolitiker har dansk hit som ringetone

Den dansk-afrikanske sangerinde bor til daglig på Vesterbro i Købehavn, hvor hun også er vokset op. Men Nabiha er samtidig godt på vej til selv at blive en ægte celeb "over there".

I marts skrev hun nemlig kontrakt med det amerikanske pladeselskab ADA, der blandt andet udgiver Arctic Monkeys og Macklemore & Ryan Lewis. Umiddelbart har Nabiha dog ingen planer om at forlade sit hjemland.

- Jeg har det rigtig godt i Danmark og København. Det er jo her, jeg er fra, og her jeg har mine venner og størstedelen af min familie, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nabiha: Ham skal jeg giftes med

- Jeg elsker at køre rundt på min cykel på Vesterbro. Jeg kender mine naboer og min lokale koiskmand. Det bliver næsten lidt landsbyagtigt nogen gange, og det kan jeg virkelig godt lide.

Lige nu nøjes Nabiha derfor med at pendle frem og tilbage mellem Danmark og LA, hvor hun lige nu arbejder på at skrive nyt materiale sammen med sin favoritproducer Carl Ryden.

- Når jeg skal ind i den der skriveboble, kan jeg godt lide at rejse væk. Så er det jo fedt at tage til LA og få lidt sol oven i købet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nabiha: Taber håret

For selvom Nabiha primært tager til Los Angeles for at arbejde, skal der også være tid til at slappe af og hænge ud med de venner og bekendte, den danske popstjerne har fået derovre.

Og ind imellem dukker der altså også en kendis af de større op i det californiske landskab. For eksempel forleden, da Nabiha pludselig fandt sig selv på samme hold i fitnesscenteret som basketball-legenden Magic Johnson.

Nabiha største idol, den jamaicanske sanger og skuespiller Grace Jones, har hun dog stadig til gode at møde.

LÆS OGSÅ: Nabiha: Tilbage til rødderne
- Det ville bare være for sindssygt - det vildeste møde ever. Jeg ville slet ikke vide, hvad jeg skulle sige. Hun er en total power woman. Jeg er meget inspireret af den måde, hvorpå hun bare er sin egen, siger Nabiha og fortsætter:

- Egentlig er jeg virkelig dårlig til det med at møde store artister, jeg holder af. Jeg bliver ret genert. Jeg ville ønske, jeg var bedre til bare at gå hen og sige: Hej, jeg synes du er vildt sej. Det er så fedt, når der er nogen, der kommer og siger det til mig.

Seje Nabiha fra Danmark er aktuel med en ny single til august. I mellemtiden turnéer hun rundt i landet, hvor hun i løbet af sommeren blandt andet kan opleves på Langeland og Gilleleje Festivallerne.

Sponsoreret indhold