Nyheder20. april 2016

Dreng eller pige? Mystik efter royal svensk fødsel

Tirsdag aften blev prins Carl Philip og prinsesse Sofia forældre til deres første barn – men der skulle gå godt tre timer, før de stolte, nybagte forældre afslørede, om det var en lille prins eller prinsesse, der var kommet til verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4.04956971.jpg
 Foto: All Over

Royalister både i og uden for Sverige har ventet med spænding på, hvornår prinsesse Sofia og prins Carl Philip ville blive forældre.

Tirsdag aften klokken 18.25 kom det lille ny så til verden, men den første meddelelse fra det svenske kongehus var så kortfattet, at den hverken meddelte, om det var en lille prins eller en lille prinsesse, som prinsesse Sofia havde født.

Du kan se billeder fra pressemødet i galleriet nederst i artiklen.

I pressemeddelelsen klokken 19.44 meddelte Rigsmarskal Svante Lindqvist blot, at prinsesse Sofia havde født ”et sundt og velskabt barn”.

Faktisk skulle der gå godt og vel tre timer, før at spændingen blev udløst. På et velbesøgt pressemøde trådte den nybagte – og meget rørte – far frem og fortalte, at hans hustru havde født en søn på 3595 gram og 49 centimeter.

Du kan se billeder fra pressemødet i galleriet nederst i artiklen.

- For min kone og jeg er dette den største ting, der er sket for os, følelserne kan ikke beskrives med ord, kærlighed er det eneste, jeg tænker på over, nu er vi en familie, sagde en tydelig følelsesladet Carl Philip ifølge det svenske medie Expressen.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip blev gift ved en storslået bryllup i juni 2015.

Du kan se billeder fra pressemødet i galleriet herunder:

Carl Philip om fødslen

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_37.png

Sponsoreret indhold