Mygind faldt om foran hospitalet: Reddet af hjertemassage

Skuespilleren ramt af flere blodpropper

Skuespilleren ramt af flere blodpropper

Foto: Torkel DyrtingPeter Mygind blev søndag ramt af flere blodpropper i lungerne, som meget vel kunne have taget livet af den populære 51-årige skuespiller og TV-vært.

Peter Mygind kollapsede nemlig få meter før indgangen til Gentofte Hospital - til alt held kom en læge forbi indgangen netop i det øjeblik, hvor Peter Mygind faldt om.

Lægen begyndte straks at give Peter Mygind hjertemassage, hvorefter skuespilleren og TV-værten vågnede op.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind: Troede, jeg skulle dø

- Jeg hører denne her mand råbe mit navn. Jeg vågnede op og var selvfølgelig meget omtumlet. Jeg blev indlagt til undersøgelse med det samme. De fortalte mig, at jeg havde haft en række blodpropper i lungerne, fortæller Peter Mygind til BT.

- Det var selvfølgelig et chok i sig selv. Desuden slog jeg ansigtet mod asfalten, så jeg fik nogle sår. Jeg var væk i nogle sekunder, hvor mange ved jeg ikke. Men ja, i de sekunder var jeg vel død, siger Peter Mygind til BT.

Peter Mygind har tidligere været ramt af blodpropper. I både 2011 og 2012 blev han ramt af blodpropper i benene, og han havde derfor også sine bange anelser, da han begyndte at få symptomer og smerter i sit ben i weekenden. Dog håbede han, at det ikke var så galt denne gang.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind: Se min far

- Jeg har tænkt meget over, hvorfor det skete. Jeg synes jo, at det er underligt i og med, at jeg lever sundt og altid har gjort det, siger Peter Mygind til BT og tilføjer, at han nok må indstille sig på at skulle tage blodfortyndende medicin resten af sit liv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close