Nyheder29. januar 2013

Peter Mygind: Se min far

Den tårnhøje skuespillers forældre når ham end ikke til brystkassen
Af af
Peter Myginds mor, Jytte Abildstrøm, har man set et hav af gange - farmand Søren derimod, holder sig væk fra den røde løber.
Peter Myginds mor, Jytte Abildstrøm, har man set et hav af gange - farmand Søren derimod, holder sig væk fra den røde løber.
 Foto: All Over

Det har aldrig været en hemmelighed, at skuespilleren Peter Myginds mor er Jytte Abildstrøm.Men den karismatiske, rødhårede skuespillerinde og teaterdirektør har sjældent hevet Peters far med ud.Det skyldes selvfølgelig, at parret blev skilt for mange år siden. Men skulle der være nogle, der har tænkt: Gad vide, hvordan 192 cm høje Peter Myginds far ser ud, så er der nu mulighed for at se ham.Peter Mygind: Troede jeg skulle døHeldigvis for de af os, der var nysgerrige, skulle direktør Søren Myginds nuværende kone udenbys i weekenden, og så fik Jytte Abildstrøm lov til at låne sin eksmand.Arm i arm tullede Peter Myginds forældre til premiere på sønnens "Min søsters børn i Afrika".- Det er så dejligt, for Søren og jeg har altid haft et rigtig godt forhold til hinanden. Også selvom vi ikke var sammen længere. Selvom han er forretningsmand, er han nemlig også meget åndelig, fortalte Jytte Abildstrøm.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6d3e46ce103b4c6cb7269204bb19e838.jpg

Her er så Peter Myginds forældre Jytte Abildstrøm og Søren Mygind (Foto: Claus Poulsen)Peter Mygind: Indisk datter

Sponsoreret indhold