Nyheder7. maj 2016

Josephine Skriver - Mums, for en mangemillionær

2016 er startet med raketfart for den danske supermodel Josephine Skriver, som skovler dollars ind på sine lækre former.

Josephine Skriver

Hun har i flere år været blandt de mest eftertragtede modeller på kloden. Men efter at brandvarme Josephine Skriver i februar blev udnævnt som kun en ud af 14 ”Angels” fra Victoria’s Secrets på verdensplan, er der for alvor kommet gang i karrieren – og pengemaskinen.

Ifølge amerikanske Net Worth har den danske skønhed i en alder af kun 23 år været i stand til at skrabe en formue på hele 30 millioner kroner sammen – godt hjulpet af sin nye stilling som ”engel” i frækt undertøj. Josephine Skrivers danske agent, Jesper Thomsen, har da også svært ved at holde begejstringen tilbage.

– Jeg udtaler mig af princip aldrig om mine modellers økonomi, men det går da meget godt ... fortæller Unique Models-direktøren til SE og HØR.

Som den første dansker siden Helena Christensen har skønne Skriver siden februar været en del af engleflokken, og det har for alvor fået interessen til at buldre derudad.

– Det har gjort hende til en endnu større stjerne. Hun er blevet et endnu mere anerkendt navn internationalt og er derfor selvfølgelig endnu mere efterspurgt nu, forklarer Jesper Thomsen og fortæller, at hans guldkalv har skrevet under på en toårig kontrakt med Victoria’s Secret – i forhold til normalen på et enkelt år.

Det betyder, at danskeren bruger mellem ti og 15 dage om måneden udelukkende som ”Angel” – gerne nogle af de mest eksotiske steder i verden. Trods den pludselige opstigning til en verden med mange fristelser har den smukke Hellerup-sild ingen problemer med at holde de lækre stænger på jorden.

– Hun kan sagtens holde benene på jorden. Hun er en meget, meget jordnær pige. Så det er jeg ikke bekymret for, siger Jesper Thomsen.
Skriver er bare den seneste i en lang række af danske modeller i verdensklasse. Faktisk er vi i lille Dannevang det land i verden, der producerer tredjeflest topmodeller i forhold til indbyggertal – og det handler både om de skandinaviske træk og vores væremåde. – Jeg tror bare, vi har gode gener. Og så handler det nok også om, at vi er meget velopdragne og godt uddannede – det vil sige, at vi er gode til at gebærde os socialt og professionelt. Det ved man godt ude i verden, lyder Thomsens vurdering.

Sponsoreret indhold