Nyheder12. marts 2016

Se Josephine Skriver nøgen

Den fremadstormende danske model Josephine Skriver har smidt et labert nøgenbillede op af sig selv på Instagram

Josephine Skriver

Den 22-årige model Josephine Skriver har delt lidt øjenguf med sine følgere på Instagram, da hun for et par dage siden delte et billede af sin veldrejede krop uden noget tøj på.

Det har heller ikke skortet med succes for den unge dansker, som for nyligt skrev kontrakt med det anerkendte undertøjsfirma Victoria’s Secret, hvilket bringer Skriver helt op i den store liga.

- Hun kan blive større end Helena Christensen. Josephine er stadig ung, så det er svært at sige med sikkerhed, men med den flid og arbejdsiver, hun ligger for dagen, så kan hun drive det langt, fortæller hendes danske agent fra Unique Models, Jesper Thomsen, til SE og HØR.

Selv fra barnsben har den smukke danske model levet i modelkarrieren, da hun allerede som spæd var barnemodel for blefirmaet Pampers.

Senere kaldte catwalken på hende i teenagealderen, og i dag er tiden moden for hende til at vende og dreje sig for det store undertøjsfirma.

Og skulle hun blive træt af at være så afklædt og gå fusserne i stykker som tøjmodel, så har hun angiveligt allerede lagt planer for fremtiden.

- Hun har udtrykt ønske om at lave film i fremtiden, og hun skal også have noget skuespiltræning på et tidspunkt, fortæller Jesper Thomsen som dog understreger, at det ikke ligger i kortene i den nærmeste fremtid for Josephine Skriver at ende på det store lærred.

- Josephine har underskrevet en toårig kontrakt med Victoria’s Secret, så hun ved i hvert fald, hvad hun skal lave de næste par år, siger modelagenten.

Du kan nyde et lige så lækkert galleri af smukke Skriver i toppen af artiklen og ellers se det afslørende nøgenbillede herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold