Nyheder11. november 2016

Stort tillykke: Morten Jensen fylder 40 år i dag

I dag kan den ene halvdel af hele Danmarks makkerpar Morten og Peter lade sig hylde. Morten Jensen fejrer nemlig sin 40 års fødselsdag, og i den anledning har SE og HØR samlet de bedste billeder af det skønne vennepar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_og_peter_.jpg
 (Foto: All Over)

Det er mere end 20 år siden, at vi første gang hilste på Morten Jensen og Peter Palland. De ukuelige venner indtog de danske TV-skærme med storm og smeltede på rekordtid danskernes hjerter med deres humor og urokkelige venskab.

I dag er de to blevet voksne, de er stadig bedste venner, og i dag kan den ene halvdel af makkerparret - Morten Jensen – lade sig hylde og fejre.

I dag er nemlig en ganske særlig dag for Morten Jensen. Han fylder rundt, 40 år.

I den forbindelse har vi på SE og HØR fundet de bedste billeder af Morten og Peter gennem tiden. Du kan se de skønne fotos nederst i denne artikel.

Vi mødte første gang de to mediedarlings i 1991. Her lavede TV 2-journalisten Nick Horup et indslag om et handicap-idrætsstævne, hvor de dengang 14-årige venner deltog. Nick Horup faldt – ligesom resten af Danmark – pladask for de godmodige venner, og Nick Horup besluttede sig hurtigt for at lave endnu mere TV med de to venner.

Det resulterede blandt andet i dokumentaren 'Er jeg stadig gak mor?', der blev sendt i 1991. Dokumentaren blev med ét et hit, og sidenhen fulgte flere udsendelser om makkerparrets venskab og oplevelser.

På makkerparrets Facebook-side - der tæller mere end 287.000 fans! - strømmer det lige nu ind med hilsner til Morten i dagens anledning.

Og herfra skal der også lyde et STORT tillykke til Morten med den runde dag.

25 år med Morten og Peter

Sponsoreret indhold