Morten Ankerdal: Stopper på Go’ Morgen Danmark

Morten Ankerdal stopper efter et halvt år som vært på programmet \

Morten Ankerdal stopper efter et halvt år som vært på programmet "Go' Morgen Danmark"

Foto: Mikael RieckDet er slut med vækkeure, der ringer midt om natten for TV-værten Morten Ankerdal. Det blev kun til et halvt år som vært på "Go' Morgen Danmark".

LÆS OGSÅ: Morten Ankerdal: Gift

I denne uge afslører han til Billed-Bladet, at han stopper på det populære program. Den tidligere sportsjournalist vender tilbage til sportsprogrammerne, hvor han får sit helt eget show på TV2's nye sportskanal.

LÆS OGSÅ: Morten Ankerdal: Jul på norsk

- Da jeg lavede aftalen med Go'morgen Danmark vidste jeg godt, at TV2 havde en sportskanal i støbeskeen, men tingene var ikke faldet på plads. Da det skete, var det TV2's og mit ønske, at jeg skulle være en del af sportskanalen, hvor jeg får mit eget aktualitetsprogram med ugens mest interessante person, fortæller Morten Ankerdal til Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Morten Ankerdal: Skabs-danser

Ankerdal er en populær vært. For nogle år siden lykkedes det DR at få ham i stald hos dem, men kort efter vendte han "hjem" til TV2. Han har mest beskæftiget sig med sport, men siden i sommer har han altså vækket danskerne med underholdende morgen-TV.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Morten Ankerdal: Nyt par

TV2 vil stadig bruge Morten Ankerdal som vært for deres store shows. Han skal bl.a. stå i spidsen for det store nytårsshow og et hyldest program til dronning Margrethe i anledning af hendes 75 års fødselsdag til foråret.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close