Natasja Crone og Morten Ankerdal: Nyt par

Natasja Crone og Morten Ankerdal er nyt par.

Natasja Crone og Morten Ankerdal er nyt par.

Foto: All OverSkønne Natasja Crone pryder sædvanen tro skærmen, når det hollandske tronskifte skal dækkes.

Før har hun haft skærmtrolde som Jes Dorph-Petersen eller Johannes Langkilde ved side, men de er begge smuttet fra kanalen, så nu får hun selskab fra sportens verden.

Det er dog ikke ukendt selskab, for Natasja Crone og Morten Ankerdal arbejdede sammen på skærmen under OL i London sidste år. Og Natasja Crone er vild med sin nye makker.

Natasja Crone: Eksmanden i fogedretten

- Morten er en af de kolleger, jeg har allermest respekt for. Han er dybt professionel, ekstremt engageret og meget begejstret for de opgaver, han kaster sig over. Vi havde et virkelig godt samarbejde under OL i London -. og vi har det også godt sammen uden for skærmen - så det er på alle måder en glimrende makker, jeg har fået mig der, siger hun i denne uges Billed-Bladet.

Morten Ankerdal vild med Natasja Crone

- Jeg havde ikke sagt ja til det her uden Natasja. Det er hende med erfaringen på området. Og jeg læner mig op ad hende. Men jeg kan helt sikkert byde ind med mit drive og min spontanitet. Natasja og jeg tænker ens, når vi laver fjernsyn. Vi er trygge i hinandens selskab, men jeg har meget at lære i forbindelse med royal reportage, og jeg vil derfor forberede mig ekstra godt til dagen, som på en måde er den største udfordring i mit liv, siger den friske sportsfyr til bladet.

Morten Ankerdal: Far er stadig syg

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close