Nyheder17. januar 2017

Monte Carlo-vært springer ud som designer

Esben Bjerre laver ‘en Emil Thorup’ og hopper fra Radio og TV til design
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/esben_bjerre.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis du er vild med burgere, der er mindre end andre burgere, så har du givet vis hørt om Sliders. Burgerrestauranten på Nørrebro i København, der er startet af blandt andet Lucas Grahams bassist, og som servere flere små burgere i stedet for en enkelt stor, så man ikke behøver at være helt så sikker i sit valg, når man står og slikker sig om munden foran menuen.

Sliders udvider nu med en restaurant mere – denne gang på Vesterbro (provinsen må foreløbigt fortsætte med at spise deres burgere i voksenstørrelse). Den nye restaurant skal have god stil. Og det får drengene bag hjælp til, af ingen ringere end den højeste og mest velklædte del af de tidligere Monte Carlo-drenge.

Det skriver Elles nye herremagasine Dossier.

Esben Bjerre, der sammen med Peter ’Snebolden’ Falktoft efter radio- og TV-dagene nu har et podcast med titlen ’Her går det godt’, fortæller i en video til magasinet, at han alle dage har været meget optaget af design.

- Så længe, jeg kan huske, er jeg gået meget op i design af biler og har siddet og nørdet, hvordan de så ud. Jeg var ligeglad med hvor hurtigt de kunne køre og mange hestekræfter de havde og sådan noget. Det handlede fuldstændigt om, hvordan de så ud og hvordan de var lavet, forklarer han.

Samtidig glæder Bjerre, der var profil på DR fra 2012 og et par år frem, sig til at arbejde med noget, der ikke forsvinder med det samme, når man er færdig.

- Når man laver Radio og TV… Lige så fantastisk, det kan være at stå på scenen til P3 Guld, lige så tomt og hult kan jeg nogen gange føle det bagefter. Fordi – så er det bare væk, siger han og knipser med fingrene.

Du kan se Esben fortælle mere om projektet i videoen her:

Sponsoreret indhold