Mogens Palle om Mikkel Kesslers beslutning: Jeg er generelt imod et comeback

Mogens Palle er Mikkel Kesslers tidligere promotor.

Mogens Palle er Mikkel Kesslers tidligere promotor.

(Foto: Thomas Laursen)

Det er fire år siden, 38-årige Mikkel Kessler sidst stod i ringen som professionel bokser. I sidste uge afslørede han, at han er klar til at gøre comeback. 

Men ikke alle jubler over hans beslutning. 

Mikkel Kesslers tidligere promotor, Mogens Palle, er nemlig ikke begejstret for nyheden om, at Mikkel vender tilbage efter en pause på fire år.

– Jeg er generelt imod – afhængig af bokserens alder og tidligere karriere. Mikkel Kessler har bokset 49 kampe, men specielt de to kampe mod Carl Froch og Andre Ward var ubarmhjertige og sled hårdt på ham – både fysisk og mentalt, siger 83-årige Mogens Palle til SE og HØR.

Promotoren påpeger desuden, at comeback ikke plejer at være præget af succes.

– Det er sjældent, at boksere, der gør comeback efter langvarig inaktivitet, får succes, fortæller han og henviser til Brian Nielsen:

- Det ”bedste” eksempel er Brian Nielsens comeback mod Evander Holyfield efter ni års inaktivitet. Uden nogen tune-up-kampe var det en ren farce uden sportslig berettigelse, men alene ren kynisk og økonomisk spekulation, som jeg skriftligt frarådede Brian. Alderen sætter sit præg på os alle. Éns reflekser og opfattelsesevne sløves og bliver langsommere, hvilket er boksesportens svøbe, lyder det fra Mogens Palle. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close