Mikkel Kesslers 3-årige søn indlagt i Thailand

(Foto: Claus Poulsen)

Børneferier er som regel lig med flødeis, badeture og masser af sjov og ballade.

Desværre endte børneferien for Mikkel Kesslers familie i stedet på et hospital i Hua Hin i Thailand.

Under dét, der skulle have været en tiltrængt og afslappende ferie tidligere på måneden, blev familien nemlig ramt af sygdom, og det endte endda så grelt, at 3-årige Romeo måtte indlægges på et hospital i den thailandske ferieby Hua Hin.

Det fortæller Lea Hvidt på sin blog.

Mikkel Kessler havde selv inden afrejse været ramt af influenza – og han endte med at smitte Lea, der havde det skidt under den mange timers lange flyvetur til det asiatiske land.

- Og efter 2 dage ramte det på skift og on and off Romeo og Rosa-Lia. Det endte så grelt, at Romeo til sidst blev indlagt på hospitalet i Hua Hin. Jeg kan huske hver en detalje, for det det var frygteligt, men jeg vil spare jer for dem og for en lang roman. Det var ikke spændende for nogen af os, men han fik en behandling, som gjorde ham bedre og det er jo det vigtigste. MEN, at se sit lille barn i hænderne på fremmede folk, når han ikke er på toppen, det var forfærdeligt!, fortæller Lea Hvidt på sin blog.

Bloggen er opdateret www.leahvidt.dk #leahvidt #ferie #rejse #thailand

Et billede slået op af Lea Hvidt (@leahvidt) den

Selv om det var en ubehagelig oplevelse, er Lea og resten af familien lykkelige for den gode og grundige behandling, som de – og ikke mindst sønnen Romeo – fik på hospitalet i Thailand. Og heldigvis slap familien med at tilbringe én enkelt nat på hospitalet.

- Vi har selvfølgelig en rejseforsikring, og den fik vi for første gang brug for denne gang, og det er vi mere end glade for at have, for et døgn på et hospital, er (åbenbart) dyrere end en ferie for to. Halleluja. Så HUSK ALTID rejseforsikring, når i forlader Danmark og vores velfærdssamfund. Man ved aldrig hvad man har i vente!, skriver Lea Hvidt videre.

Se billeder af Mikkel Kessler og Lea Hvidt i galleriet herunder:

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close