Nyheder18. februar 2015

MØ skriver nye hits i LA

Danske MØ nyder livet under en palme, mens hun lader kreativiteten flyde
Året 2014 var et travlt år for succesfulde MØ
Året 2014 var et travlt år for succesfulde MØ
 Foto: All Over PressHun har haft et sindssygt år med hitparader, som hun har spillet koncerter med verden over og blevet belønnet for af anmeldere, i priser og fanskare.

Den danske supersangerinde MØ befinder sig i øjeblikket i den amerikanske storby Los Angeles, og noget tyder på, at den 26-årige odenseaner er i gang med at skrive på opfølgeren til sine megahits som "Pilgrim", "Don't Wanna Dance" og "Glass."

LÆS OGSÅ: MØ fejler på amerikansk live-TV

Det fremgår af et billede, som den energiske, fletningepige har lagt op på sin Instagram-profil.

- Palme-liv og sangskrivning ved havet, skriver MØ i hashtags til aftenbilledet af sig selv under palmerne i LA, hvor hun ifølge andre billeder på sin Instagram-profil har været de sidste tre ugers tid.

LÆS OGSÅ: Time Magazine hylder danske MØ

MØ har flittigt delt billeder af sig selv under sit amerikanske ophold, hvor hun også har haft tid til at lave ferieaktiviteter såsom poolbadning, vennehygge og afslapning oven på sit hæsblæsende og internationale succesår.

LÆS OGSÅ: Hvor var MØ?

Hun fejrede Valentinsdag ved at dedikere den til venner og veninder gennem et billede af sine største idoler, pigegruppen Spice Girls, der stod for budskabet "Girl Power," som hun nu viderebringer i sine energiske optrædener og attitude.

Se billedet af MØ her.

Sponsoreret indhold