Nyheder18. marts 2014

Mine hemmeligheder skal bare begraves, Gusse

Sy Lee frygter for sit venskab med Gustav Salinas
Sy Lee håber, at han også har en ven i Gustav efter bogudgivelsen
Sy Lee håber, at han også har en ven i Gustav efter bogudgivelsen
 Foto: PrivatI den sidste uge har realitykendisser landet over frygtet ordene i Gustav Salinas kommende bog. Men hvor de fleste ikke har været blandt Gusses tætte venner, står en af hans egne nu frem.

Sy Lee, der bl.a. har været med i "Divaer i junglen", betegner sig selv og Gustav som BFF - best friends forever. Men alligevel er også han bange for, hvad der egentlig står i bogen.

- Han bliver ved med at sige til pressen at en del venskaber slutter, og jeg håber sandelig ikke vores. Vi har en masse hemmeligheder sammen om mit liv, som bare begraves, siger Sy Lee til seoghoer.dk.

LÆS OGSÅ: Frygter løgne i Gustavs nye bog

Sy Lee håber på, at han kan stole på sin bedste ven, når han siger, at han har fortalt ham, hvad der står om ham, men tvivlen nager alligevel.

- Han siger til mig, at alle kommer til at hade ham, og så griner han. Håber han mener det med et glimt i øjet, når det gælder mig, forklarer realityfyren.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1b573a6ac4394b1286694456b1752faf.jpg


Til Reality Award i sidste uge, hvor Gustav Salinas både sang og modtog priser, var der ifølge Sy Lee stort drama om bogen (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hvis Gustav Salinas alligevel skriver ting, der burde blive mellem de to, har Sy gjort det klart på overfor sine følgere på sin blog, hvad konsekvensen bliver: Bedste-venner-forholdet er slut. Til seoghoer.dk uddyber han:

- Jeg regner med at Gustav, som er min bedste ven idag, har fortalt mig alt. Ellers er venskabet forbi!

LÆS OGSÅ: Peter Birch er vild med Sy Lees bryster

Men selvom "Divaer i junglen"-deltageren tilsyneladende ikke kan tilgive ufortalte sandheder i bogen, har han før tilgivet Gustav.

- Jeg ved, han har villet lave bogen i lang tid, og han har selvfølgelig fortalt mig nogle grove ting, han har gjort mod mig uden, jeg vidste det. Men jeg tænker bare, han er ikke den samme person i dag. Jeg føler, han har ændret sig til et bedre menneske, forklarer Sy.

Og selvom Sy Lee ikke vil komme ind på, hvad det er for nogle grovheder, realitystjernen har budt ham, er det stadigvæk dem, han frygter mest i bogen.

- Jeg er bare bange for, han deler alt i bogen og bange for, han har sagt grove ting og gjort endnu flere grove ting, som jeg burde have vidst, siger han.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i ny bog: Her er mit hårde liv

Der har da også allerede været flere ting i tiden med Gustav Salinas bogskrivning, som Sy Lee har haft svært ved at tage.

- Han tilstod nogle ting overfor mig tilbage i november, da de var i gang med at skrive bogen. Jeg havde svært at at sluge det. Men jeg ved, vi har et stærkt venskab i dag. Og som han siiger: Skat, vi kendte ikke hinanden dengang. Vi lavede bare TV, siger Gustavs ven og tilføjer trods tvivlen:

- Først og fremmest er jeg pisse stolt af min ven.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Lisa Lents skylder mig en undskyldning

Sponsoreret indhold