Nyheder5. juni 2021

"Min mand spiser ALT vores mad, og det ødelægger vores forhold"

En kvinde er tæt på at give op og kaste håndklædet i ringen: Årsagen er hendes ualmindelig madglade mand, der ALTID spiser ALT maden og ALDRIG levner så meget som en krumme til hende
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ipurestockxtwo373338.jpg
 (Arkivfoto: MEGA)

Det er altid rart at servere mad til én med appetit. Men kan det også blive for meget?

Ja, mener denne kvinde, der er ved at gå ud af sit gode skind.

Årsagen er hendes meget madglade mand, der har for vane at spise ALT maden (inklusiv snacks) – uden så meget som at spørge, om hun kunne tænke sig en krumme.

Nu vil den frustrerede kvinde vide, om det er hende, der er forkert på den – og derfor fortæller hun nu sin historie på det sociale medie Reddit.

Her fortæller kvinden indledningsvis, at hun og hendes ægtemand er opdraget på helt forskellige måder. Mens hun blev opdraget til altid at spørge andre, om de kunne tænke sig noget mad, før hun selv tog det sidste, er hendes mand opdraget på en helt anden måde. Han voksede op med ordsproget ”alt mad skal spises” og ”den, der kommer først, får først”.

Og det har altså skabt problemer i parrets forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ipurestockxtwo807643.jpg
 (Arkivfoto: MEGA)

Manden spiser maden i det sekund, det kommer indenfor. Og det er ved at ødelægge parrets forhold. Modelfoto: MEGA

Manden spiser nemlig alt maden, hun laver – og spørger sjældent, om hun kunne spise lidt mere, før han hælder det sidste op til sig selv.

- Derudover, når jeg er ude og handle og køber ting som juice, kiks og snacks FORTÆRER han det hele i løbet af halvanden dag og levner intet til mig. Når jeg konfronterer ham, siger han, at jeg har issues med mad, og at det er meningen, at mad skal spises.

- Jeg prøver at forklare ham, at det er uforskammet, at han spiser det hele uden så meget som at spørge mig ”Hey, vil du have noget”, og at det er komplet uforskammet og komplet uacceptabelt, at han spiser det hele i det minut, jeg kommer hjem med det. Igen siger han, at jeg har issues med mad, og at jeg bare kunne købe mere… øhm ja, det kunne jeg, men det er ikke dét, der er problemet.

Hver gang ender parret i skænderi over den mindste bid.

- Jeg har fortalt ham, at han slet ikke tænker på andre, og at det er uforskammet. Han siget, at han er vokset op i et hjem, hvor man aldrig skulle ”bede om lov til at spise”, og at han heller ikke kommer til det. Vi ender altid med at skændes frem og tilbage om det. Så nu spørger jeg Reddit: Er jeg et røvhul ved at forlange, at min mand tager mere hensyn og ikke fråser med maden?

Du kan give din mening herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold