Nyheder 2. august 2018

Se billedet: Mille Lehfeldt er blevet mor igen

Skuespilleren Mille Lehfeldt er blevet mor til sit andet barn
Foto: Dan Mariegaard

Skuespilleren Mille Lehfeldt er blevet mor for anden gang.

Det afslører hun på Instagram. 

Den lille søn kom til verden for en uge siden. 

- Har flettet fingre med denne lille vidunderlige hånd i en uge nu og det er ret stort, skriver hun til et billede, hvor man ser hende holde en lille barnehånd. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er Mille Lehfeldt og gemalen Sophus Windeløv Kirkebys andet barn, de havde i forvejen en søn, der kom til verden for to år siden

Den 38-årige skuespiller fortalte i foråret i forbindelse med Bodil Prisuddelingen, at barn nummer to var på vej.

- Vi glæder os til at blive forældre igen, og det er et helt planlagt ønskebarn, fortalte en lykkelig Mille Lehfeldt til BILLED-BLADET.

Mille Lehfeldt har siden 2008 været gift med Sophus Windeløv Kirkeby, som er søn af Vibeke Windeløv og maleren Per Kirkeby. Parret blev forældre til en lille dreng 27. april 2016.

Parret har kendt hinanden, siden de var helt små, hvor de gik i parallelklasse sammen. Og de har holdt kontakten gennem alle årene – det var dog først i voksenlivet, at der pludselig opstod mere end bare venskabelige følelser.

- Og det har jo været lidt sjovt, ikke? Vi har vitterlig bare været venner. Vi mødtes måske et par gange om året, og så en dag var vi begge to ude af vores forhold, og BANG! – så mødte vi hinanden på en ny måde, har skuespillerinden tidligere fortalt i et interview med FEMINA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold