Nyheder 28. april 2016

Tillykke: Mille Lehfeldt er blevet mor

Skuespillerinden Mille Lehfeldt, 36, fødte natten til den 27. april en velskabt dreng
Foto: Thomas Laursen

Der er barnegråd og bleskift på programmet for skuespillerinden Mille Lehfeldt, 36, og hendes mand Sophus Windeløv Kirkebt.

Parret er nemlig blevet forældre til en lille søn. Den lille guldklump kom til verden natten til tirsdag, fortæller en stolt bedstemor – direktøren for Betty Nansen Teatret, Vibeke Windeløv – på Facebook:

- Så er jeg blevet farmor. Men vil nu nok holde mig til titlen bedstemor. Helt lykkelig over at alt gik godt, lyder teaterdirektørens opdatering, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

Det er Mille Lehfeldt og Sophus Windeløvs første barn.

Parret har kendt hinanden, siden de var helt små, hvor de gik i parallelklasse sammen. Og de har holdt kontakten gennem alle årene – det var dog først i voksenlivet, at der pludselig opstod mere end bare venskabelige følelser.

- Og det har jo været lidt sjovt, ikke? Vi har vitterlig bare været venner. Vi mødtes måske et par gange om året, og så en dag var vi begge to ude af vores forhold, og BANG! – så mødte vi hinanden på en ny måde, har skuespillerinden tidligere fortalt i et interview med FEMINA.

Parret har været gift siden 2008.

Sponsoreret indhold