Mille Dinesen underlagt diktatur i danselokalet

Foto: Claus Poulsen

Vi er vant til at se Mille Dinesen i rollen som folkeskolelæreren Rita, der med hurtige replikker og klare meninger ikke lader sig bestemme over.

Men virkeligheden er helt anderledes.

Skuespillerindens dansepartner Mads Vad har nemlig fået lov til at bestemme fuldstændig over hende - også udenfor træningslokalet.

- Jeg havde virkelig aldrig troet, at jeg ville få lov til at bestemme hundrede procent over Mille Dinesen, kommer det fra den professionelle danser Mads Vad.

I denne sæson af Vild med dans har han nemlig fået til opgave at lære den folkekære skuespillerinde op. Det er en opgave, som han nyder i fulde drag.

- Hun er begyndt at spørge, om hun må tage steder hen eller gøre forskellige ting. Jeg kan endda sige, at hun skal tage flere grøntsager til frokost, og så gør hun det, griner magtfulde Mads Vad.

Selvfølgelig er det hele gjort med et smil og et glimt i øjet, og Mille Dinesen har det faktisk helt okay med, at hendes dansepartner pludselig har det sidste ord i deres venskab.

- Jeg føler mig ikke undertrykt på nogen måde, slår "Rita"-skuespillerinden fast og fortsætter:

- Det er bare den eneste måde, vi kommer frem i bussen og hen imod mål. Det er bare, hvad der skal til for, at jeg kan blive så god som muligt, siger skuespillerinden med et smil.

- Man kan jo heller ikke undgå at tage rollefordelingen med ud fra træningslokalet, når vi jo bruger størstedelen af vores tid der, afslutter Mads Vad med et smil.

Fredagens udgave af Vild med dans markerede, at halvdelen af sæsonen var overstået. Mille Dinesen og Mads Vad har derfor klaret sig gennem halvdelen af konkurrencen uden at være i farezonen i et eneste program.

Vild med dans 14102016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close