Nyheder16. august 2015

Mille Dinesen: Rita er ikke nødvendigvis slut

- Rita kan sagtens leve videre, siger Mille Dinesen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-58623.jpg
 Thomas Laursen
Seerne har kunne opleve skuespillerinden Mille Dinesen i rollen som den politisk ukorrekte lærer Rita i tv-serien af samme navn.
Tv-serien har kørt i tre sæsoner, hvor den sidste sæson endte med en afslutning, der kunne betyde, at seerne måtte vinke farvel til Rita. Skuespillerinden Mille Dinesen er dog ikke helt afvisende over for, at serien får endnu en sæson.
- Der er jo ikke nogen, der siger, at det er slut. Rita kan jo sagtens leve videre, griner hun, da Ritzau Fokus møder hende til awardshowet Tvprisen i København. Den 41-årige skuespillerinde er glad for rollen som Rita, som hun beskriver som en antihelt, der langt fra altid gør det rigtige. Men hun gør alting af et godt hjerte. - Jeg kan godt se mig selv i Rita. Det er så stor en rolle, at der altid vil være noget Millie i Rita og omvendt. Det kan ikke undgås. Men alligevel ligger min personlighed langt fra hendes, siger hun og uddyber:
- Rita har det som en fisk i vandet, når der er konflikt. Hun er simpelthen konfliktsøgende, og det er jeg bestemt ikke. Måske er jeg en smule konfliktsky. Jeg søger det i hvert fald ikke. Jeg tager selvfølgelig de konflikter, der opstår, men jeg vil helst undgå dem, hvis jeg kan, siger Mille Dinesen.
Mille Dinesen vil ikke endeligt løfte sløret for, om seerne kan se frem til endnu en sæson af Rita. Tiden må derfor vise, om Rita igen kommer til at brage igennem de danske tv-skærme i fremtiden.

Sponsoreret indhold