Nyheder2. august 2016

Mille Dinesen bekræftet til "Vild med dans"

Der har længe været rygter om, at "Rita"-skuespilleren Mille Dinesen skulle være med i "Vild med dans", og nu bekræfter hun det selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rita-udklip.jpg
 Foto: TV 2

Der har længe været rygter om, at Mille Dinesen skulle være med i årets udgave af "Vild med dans", og nu har hun så selv bekræftet det.

Det skriver TV2.dk.

- Jeg kan virkelig godt lide at danse, og jeg glæder mig allermest til timerne i træningslokalet med en professionel danser. Men jeg glæder mig også til at bruge de mere feminine sider af mig af mig selv. Det er jo ikke dem, jeg er allermest i kontakt med til daglig. Så det der med pailletter og lange kjoler, hold nu kæft, det bliver noget nyt, siger Mille Dinesen til TV 2.

Mille Dinesen slog for alvor igennem herhjemme som Nynne i filmen af samme navn, siden har hun høstet stor succes som Rita i den populære TV2-serie.

Udover Mille Dinesen så er Laura Bach, Julie Berthelsen, Kirsten Siggaard, Thomas Buttenschøn, Sarah Mahfoud, Patrick Jørgensen, Lene Beier, Mathias Käki og Søren Fauli også bekræftet til årets "Vild med dans".

Se flere billeder af Mille Dinesen herunder

Mille Dinesen LDN

Sponsoreret indhold