"Norskov"-stjerne med i "Vild med dans"

Foto: René Schütze

Skøjter og stav byttes ud med laksko og dansefatning, når unge Mathias Käki Jørgensen til efteråret rammer TV-skærmene på ny.

Den 21-årige skuespiller er således blandt de 12 kendte nydansere, der fredag efter fredag skal gøre danskerne i festhumør i årets ”Vild med dans”.

Det bekræfter TV2 over for SE og HØR.

Med castingen har TV2 traditionen tro atter været på jagt i egne rækker.

Seriehungrende seere lærte Mathias Käki at kende i en bærende rolle som det unge ishockey-talent Oliver i TV2-serien ”Norskov” sidste efterår. 

Det unge skuespiltalent glæder sig til udfordringerne på dansegulvet, selvom dansen aldrig har været hans stærke side. 

- Jeg har aldrig danset på nogen måde og danser knap nok i byen. Jeg glæder mig, men jeg er mindst ligeså bange. Meget kan jo gå galt, og når man er bange for selv dansegulvet på Buddy Holly i Frederikshavn, såeh…, fortæller Mathias til SE og HØR.

Underholdningsprogrammet har aldrig været en fast del af Mathias' fredagsunderholdning, men der er et bestemt familiemedlem, som Mathias ved glæder sig til at se ham på dansegulvet. 

- Jeg er ikke fast seer, men jeg har da zappet forbi nogle gange og synes, det er sjovt nok. Det synes min familie også, selv om min far måske ikke lige havde set sin søn på et dansegulv på den måde, men min farmor ser det fast, så jeg tror, hun er ret glad for det.

Og skulle der nu sidde nogle piger derude og tænke, at ham Mathias Käki er en sød fyr, så er der heldigvis gode nyheder. Skuespilleren er nemlig single. 

- Nej, jeg har ingen kæreste, så man kan da håbe, at pigerne får noget at glæde sig til

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close