Mikkel Kryger skriver rørende brev til sønnen

Mikkel Kryger driller Ghita Nørby

Mikkel Kryger driller Ghita Nørby

Foto: Thomas Laursen

 Mikkel Kryger er blevet far. Og ud med fostervandet skyller også en masse bekymringer for det her lille væsen, man har sat i verden.

Det har fået "Go' morgen Danmark"-værten til at skrive et rørende velkomstbrev til sønnike med en håndfuld gode råd.

- Velkommen til verden, min dreng. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig og vise dig. Verden er så stor og du er så lille. Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv - lige nu er den tanke ikke til at bære. 
Derfor har jeg lavet et par gode livsråd til dig, skriver han på Instagram. 

Nogle af rådene lyder blandt andet:

Omgiv dig med mennesker du elsker, respekter mennesker. Alle slags mennesker. Alle typer. Alle farver. Alle køn. Alle størrelser. Alle tykkelser. 
Respekter naturen. Vi er gæster på jorden. Tag den ikke for givet. Fejl. Dem lærer du af.

MIkkel kommer også med gode råd, man som usikker teenagedreng kan få brug for, når interessen for piger begynder.

- Forelsk dig. Du vil blive såret, og jeg vil hade når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindefold, hvis du tør. Snak med piger - bare snak til dem. Det er helt ok. 

Den nybagte far var teenager i 90'erne og gjorde sig et par sjove erfaringer dengang.

- Sæt ikke dine hår i spikes med gele. Det er ikke pænt. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra Beverly Hills - det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. 
Selvom folk griner af dig så hør endelig "what is love" med Haddaway på fuld tryk. Dans!

Den karismatiske vært har gået stille med dørene omkring fødslen af sit og kæresten Mill Mynthes første barn, men nu afslører han altså, at deres søn er kommet til verden. 

Mikkel har tidligere udtalt, at han glædede sig meget til at få børn, fordi han som vært på børneprogrammet "Voice Junior" gik og blev lidt skruk.

Jeg er blevet far! Og har skrevet et brev til min baby. Fra din far. Velkommen til verden, min dreng. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig og vise dig. Verden er så stor og du er så lille. Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv - lige nu er den tanke ikke til at bære. Derfor har jeg lavet et par gode livsråd til dig. Træk vejret - nyd nuet. Omgiv dig med mennesker du elsker - brug din tid på dem der giver dig lige så meget tilbage som du giver dem. Forelsk dig. Du vil blive såret og jeg vil hade når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindefold, hvis du tør. Respekter mennesker. Alle slags mennesker. Alle typer. Alle farver. Alle køn. Alle størrelser. Alle tykkelser. Spis toast - det smager bare super lækkert! Elsk! Kast dig ud i kærligheden. Bliv aldrig for voksen. Leg/ fjol/ grin/ så meget som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder. Fejl. Dem lærer du af. Sæt ikke dine hår i spikes med gele. Det er ikke pænt. Respekter naturen. Vi er gæster på jorden. Tag den ikke for givet. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) - så lær at elske dem. Se EM finalen fra 1992 igen og igen og igen og..... Lyt til hvad andre siger og mener og respekter og accepter at ikke alle synes det samme og er enige med dig. Snak med piger - bare snak til dem. Det er helt ok. Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Ja, det er okay, hvis du synes Pernille Højmark har en fremragende næse. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra Beverly Hills - det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Dans! Tag ikke velstand for givet. Selvom folk griner af dig så hør endelig "what is love" med Haddaway på fuld tryk. Bland dig ikke i diskussioner med andre på sociale medier. Det er ok at græde til the notebook i den del, hvor de sidder der på værelset, musikken begynder og det så endelig går op for hende, at det er ham, men så efter et par minutter glemmer det igen. Husk på, at mor og far altid vil elske dig.

Et billede slået op af @mikkel.kryger den

- Jeg har altid haft en sindssygt god kemi med børn, og jeg er altid legeonkel ved familiefesterne. Det er en helt magisk kemi, der kommer elt naturligt, sagde han dengang.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close