Mikkel Kryger skruk: Jeg vil have børn snart

Mikkel Kryger er klar til snart at stifte en familie

Mikkel Kryger er klar til snart at stifte en familie

Foto: Thomas S. Laursen
Det var lidt af et drømmejob, Mikkel Kryger blev tilbudt, da han fik værtstjansen på Voice Junior, der fra den 4. april løber over skærmen på TV2.

Her dyster børn og unge i aldersgruppen 8-14 i sangtalent, og arbejdet med dem er noget af det bedste tv-værten ved.

- Jeg har jo ikke nogen børn selv, men jeg kunne godt tænke mig snart at få nogen. Man bliver nærmest skruk af at lave det her program, siger Mikkel Kryger og griner.

- Selvom de er mellem otte og 14 år, så har man lyst til at tage flere af dem med hjem, siger tv-værten, der altid har befundet sig godt i selskab med børn.
Mikkel Kryger elsker børn (Foto: Thomas S. Laursen)


- Jeg har altid haft sindssyg god kemi med børn, og jeg er altid været legeonkel til familiefesterne. Det er en helt magisk kemi, der kommer helt naturligt, og jeg elsker at arbejde med dem, siger han og uddyber:

LÆS OGSÅ: Mikkel Kryger forladt af kæresten

- Den umiddelbarhed og spontanitet, som børn har i alle facetter af livet, betyder, at alle er nødt til at være 100 procent klar. Det giver en nerve i programmet. Med børn er det sådan, at hvis de bliver kede af det, kan man se det, og når de bliver glade, kan man se det. Der er ikke nogen maske på. Der er så mange følelser, og det er fedt, siger han.

I programmet bliver der hver uge skåret deltagere fra indtil programmet fredag den 23. maj finder sin vinder. Det betyder, at 26 af de i alt 27 deltagere, vil blive sendt hjem undervejs, og Mikkel Kryger ved, at det kan være hård kost at blive valgt fra, når man kun er et barn.

- Det er vigtigt, at vi får forklaret dem, at det er bare et tv-program. Men i musikbranchen vil de jo opleve at få et nej flere gange i livet.

LÆS OGSÅ: Her er dommerne i Voice Junior

- Vi har selvfølgelig et ansvar i forhold til, at de ikke bare bliver efterladt, spyttet ud, sådan "Nu tog vi noget fra jer, tak fordi i var med". Vi har en mulighed for at hjælpe dem på vej og give dem nogle gode råd. De skal have noget, de kan tage med, siger han.

Som vært på programmet er det ofte ham, der må låne en skulder ud.

- Jeg skal jo tage mig af de børn, som måske bliver rigtig, rigtig skuffede og kede af det, og fortælle dem, at det er bare et tv-program, og at de skal videre ud i livet. Det ansvar fylder meget. Jeg er den trøstende storebror, siger han.

Voice Junior har premiere fredag den 4. april på TV2.

Newspaq

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close