Nyheder11. oktober 2016

Mikkel Kessler helt privat: Så skønne er hans børn

Det er ikke kun lille Alba, der har en høj nuttethedsfaktor. Mikkel Kesslers unger er også mere end søde.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-511421.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

For tiden er der meget fokus på lille Alba, der jo som bekendt er datter af Stephanie "Geggo" kæresten Cengiz. Selvom det lille myr er fantastisk nuttet, må man ikke glemme, at der er flere unger i Kessler-børneflokken, nemlig Mikkel Kesslers to børn Romeo og Rosa-Lia.

De to charmetrolde har Mikkel Kessler som far og hans kæreste Lea Hvidt som mor. Forleden holdt parret datteren Rosa-Lia 1-års fødselsdag. Du kan se billeder fra den skønne dag her. Til december fylder Romeo 3 år.

Hvor lille Alba er Mobbers oldebarn, er Romeo og Rosa-Lia hendes børnebørn - ligesom Geggo - eftersom Mikkel er bror til Linse.

Geggo, Mopper og Linse er kendt fra "Familien fra Bryggen", hvor man også har fået set en del til lille Alba.

Mikkel har dog valgt at holde sig ude af serien, og derfor er det begrænset, hvad man har set til hans to guldklumper.

37-årige Mikkel Kesslers boksekarriere stoppede i februar sidste år, men han har dog en masse imponerende sejre bag sig. Kendt under tilnavnet "The Viking Warrior" har han vundet nogle af de største titler inden for boksning. Han startede som professionel bokser tilbage i 1988, men han har bokset siden han var 13 år. Han har trænet i de samme lokaler på Christianshavn det meste af sin karriere.

Hans farvestrålende søster, Linse, blev kendt for sin voluminøse barm, og siden hen har hun som bekendt fået sit eget TV-program sammen med sin datter, mor og bedste veninde.

Sponsoreret indhold