Nyheder15. juni 2011

Mikkel Kessler: Rasende på sin mor

Bokseren er fortørnet over, at Ann-Patricia formastede sig til at udtale sig om hans kærlighedsliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/b9352cba91b843ceaf32a79f4c867562.jpg
 Foto: All Over

Mikkel Kessler er langtfra begejstret for de sidste dages mange skriverrier om hans forhold til modellen Lea Hvidt.

Det hele begyndte at rulle, da SE og HØR i sidste uge afslørede, at han igen er sammen med Lea Hvidt, som han har været kæreste med on/off de sidste 2 år.

Læs også: Mikkel Kessler: Nu indrømmer han

I et misforstået forsøg på at hjælpe sin søn gik mor Ann-Patricia ud i Ekstra Bladet og forklarede, at Mikkel og Lea kun er såkaldte bollevenner.

Udtalelsen tvang Mikkel Kessler, som ellers gør en dyd ud af at værne om sit privatliv, til at stå frem og indrømme, at han er kæreste med den smukke mørkhårede model. Og det var bestemt ikke noget, der passede mellemsværvægteren særlig godt. Han er mildest talt på kogepunktet.

- Mikkel er rasende på mig, siger Ann-Patricia til Ekstra Bladet og fortæller, at hun slet ikke har talt med sin søn siden artiklen, hvor hun udtalte sig.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cbf4cd9f408f4f15a28492c7eae9fd99.jpg


Mor Ann-Patricia er bestemt ikke i kridthuset lige nu (Foto: All Over)

- Jeg modtog bare en virkelig grov besked fra Mikkel i går, så nu er alting helt oppe at køre, fortæller bokserens mor, som aldrig har prøvet at være uven med sin søn før.

Læs også: Kesslers mor: Lea er bare Mikkels bolleven

Ann-Patricia har dog ikke tænkt sig at række hånden ud for at klinke skårene. Hun vil nemlig ikke give sin søn en undskyldning for sine uheldige udtalelser.

- Det har jeg ingen planer om, siger hun til avisen.

Sponsoreret indhold