Kesslers mor: Lea er bare Mikkels bolleveninde

Mikkel Kessler har grund til det store smil - karrieren kører efter comebacksejren i Parken, og behovene for lagengymnastik bliver også tilfredsstillet

Mikkel Kessler har grund til det store smil - karrieren kører efter comebacksejren i Parken, og behovene for lagengymnastik bliver også tilfredsstillet

Foto: Niels S. Andersen

At Mikkel Kessler og den 23-årige smækre model Lea Hvidt er mere end bare gode venner, står efterhånden klart for de fleste trofaste SE og HØR-læsere. Men de er ikke kærester, siger bokserens søster Linse i et interview med Ekstra Bladet.

Mikkels mor Ann-Patricia er også med til interviewet, og hun bliver spurgt, om Lea så er Mikkels bolleveninde.

Læs også: Se Mikkels lækre model

- Ja, det er hun, lyder det fra Ann-Patricia, der hurtigt bliver afbrudt af Linse.

- Mor, altså! Den tager du selv med Mikkel.

Ville føle sig tilsidesat

Ifølge den danske superstjernes søster kører han "egostilen og prioriterer karrieren frem for en seriøs kæreste".

- Mikkel har ikke tid til en seriøs kæreste, så længe han bokser. Den pige, der skal have Mikkel, skal vente, til han er færdig med sin karriere, for han er ikke en skidegod kæreste lige nu. Han er nødt til at være egoistisk omkring sit liv, sin træning og sin mad. Han bruger sit liv på sine sparringspartnere, på at træne og rejse. Han prioriterer sin karriere frem for en kæreste, siger Linse Kessler.

Læs også: Mikkel Kessler er ugens brandert

- Jeg ville føle mig super tilsidesat, hvis jeg var en pige, der sås med Mikkel lige nu. Den sparsomme fritid, han har, prioriterer han sammen med gutterne. Han tager i byen og i drive-in-bio med Maze (bordtennisspilleren Michael Maze, red.) og gutterne, fortæller den barmfagre søster.

Alligevel har Mikkel Kessler altså ifølge sin mor alligevel akkurat nok fritid til at få klaret nogle af de lidt sjovere behov sammen med den flotte model Lea.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close