Nyheder16. januar 2012

Mikkel Kessler: Min kiksede nytårsaften

Bokseren var taget hele vejen til Las Vegas for at feste det nye år ind, men blev svært skuffet
Af af
Mikkel Kessler havde regnet med et brag af en fest, men fik sig en lang næse
Mikkel Kessler havde regnet med et brag af en fest, men fik sig en lang næse
 Foto: All Over

Mesterbokseren Mikkel Kessler tog hele vejen til Las Vegas for at skåle 2012 ind og få en uforglemmelig aften. Men desværre for den charmerende herre gik aftenen ikke over i historien som en af de fedeste.

Da Kessler lørdag aften sad på restaurant MASH i Bredgade i København, underholdte han hele bordet med beretningen fra sin uheldige aften.

Mikkel og resten af hans fire mand stærke Las Vegas-gruppe bestående af gode venner havde købt billetter til en stor fest i den farverige by.

Læs også: Mikkel rasende på mor

Men da de skulle ind til det storslåede arrangement, kunne vennerne med den hårdtslående nævekaster i spidsen pludselig ikke komme ind alligevel.

Da klokken slog tolv, stod Mikkel således midt ude på Las Vegas Boulevard - fuldstændig intetanende om, at det længe ventede tidspunkt var indtruffet.
Folk på gaden begyndte nemlig først at tælle ned ti sekunder før midnat, så Kessler og vennerne fangede ikke, hvad der foregik.

Efter den store skuffelse besluttede den hårdtslående grinebidder sig for at få det bedste ud af natten. Derfor tog de på det fashionable hotel Bellagio og holdt nytår i stedet.

Sponsoreret indhold