Nyheder1. maj 2010

Mikkel Kessler: Kæreste, nej tak

Den eftertragtede ungkarl drømmer ikke om at slå sig til ro og stifte familie. Læs her hvorfor
Der er ikke plads til en kvinde i Mikkel Kesslers liv
Der er ikke plads til en kvinde i Mikkel Kesslers liv
 Foto: All Over

Når han svedende og forslået træder ud af bokseringen, sidder kvinder landet og sukker efter den 31-årige bokser, der ofte bliver omtalt som en af Danmarks mest eftertragtede ungkarle.

Men selv om Kessler kan vælge og vrage mellem landets lækreste kvinder, har han ikke lyst til at finde sig en kæreste.

- Selv om jeg indimellem savner at have min egen lille familie, er min tilværelse ikke gearet til det endnu. For med de ambitioner og mål, jeg har, er mit liv stadig for egoistisk til at have en familie, fortæller han til Ekstra Bladet.

Læs også: Mikkel Kessler: Voksede op i værtshusmiljø

- Det er svært at leve sammen med mig, så meget som jeg rejser. Uanset om jeg fandt en pige i Monaco eller i Danmark, ville hun komme til at være meget alene.

Han er sart
Søsteren Linse har også et bud på, hvorfor Kessler holder distancen til kvinder.

- Han er sart. De piger, han møder, vil jo gerne komme sammen med ham, men Mikkel vil bare ses. Han kan ikke overskue det pres, der ligger i at have en kæreste, når han træner og rejser så meget, som han gør. Men lige pludselig er hun der sikkert, fortæller hun.

Læs også: Mikkel Kessler: Festede hele natten

Officielt er Kessler single, og har været det siden bruddet med on and off-kæresten gennem næsten ti år, Caroline Blanco.

I denne uges SE og HØR kan du læse historien om, at Mikkel Kessler for tiden ser en del til 23-årige Michala Sofia Haasum.Sponsoreret indhold