Nyheder24. oktober 2008

Mikkel Kessler: Voksede op i værtshusmiljø

Danmarks boksedarling har haft en barsk opvækst. Hans far var bodegaejer, moderen bartender – og som teenager hang han ud med kriminelle
Når Kessler en dag lægger handskerne på hylden, vil han formentlig kunne tjene penge på at holde foredrag om økologisk kost. Han har fuldstændig styr på gode og dårlige madvarer
Når Kessler en dag lægger handskerne på hylden, vil han formentlig kunne tjene penge på at holde foredrag om økologisk kost. Han har fuldstændig styr på gode og dårlige madvarer
 Foto: All Over

Han er cool, han er veltrænet, og han er rig. Den 29-årige bokser Mikkel Kessler er ganske enkelt en af landets mest attraktive ungkarle.
Men han er også en indadvendt fyr, som har svært ved at håndtere den store interesse for sin person. Som da han for nylig foldede sig ud i Ekstra Bladet kyssende med den 20-årige fotomodel Lea Hvidt.

Han brød sig bestemt ikke om, at den affære kom for dagens lys. Det skulle have været en hemmelighed. På billederne holder han ferie sammen med Lea Hvidt i Monaco ved Middelhavet, hvor han bor til daglig. Han blev citeret for at sige, at parret ikke længere var kærester, men blot "meget gode venner".

Søster med mega-barm

For Mikkel har berømmelsens pris været, at han er blevet endnu mere sky end han var som barn. Han kigger mere ned i jorden, fordi han har svært ved at gå nogen steder uden at blive genkendt, har en af hans venner fortalt.

I modsætning til Mikkel er hans temperamentsfulde halvsøster, 42-årige "Linse" Christiansen, ekstremt udadvendt. Måske endda for meget.
Linse har altid fungeret som hans tro støtte og væbner. Den barmfagre kvinde er medindehaver af en stripklub i Nyhavn og udstyret med skandinaviens størst barm, fyldt med 1600 ml silikone i hver.

- Min søster er den mest tossede, man kan ønske sig. Hun har altid passet på mig - mere som en storebror gør det. Var der nogen, som drillede, da jeg var barn, skulle hun nok komme efter dem, har han fortalt.

I fængsel

Søskendeparret er opvokset i et værtshusmiljø på Islands Brygge i København. Hans far, Ole Kessler, var medejer af værtshuset Haraldsborg Bodega, hvor også hans mor arbejdede. Det blev på en måde Mikkels andet hjem. Som lille knægt fik han mange tikroner af gæsterne for at rejse kegler på billardbordet.

Som teenager var der masser af kriminelle rødder i vennekredsen. Men han har på en eller anden måde formået at holde sig ude af det værste - uden at fremstå som en svagpisser i det måske lettere betændte miljø. Mikkel Kessler har altid været tro mod sine venner og kender vejen til landets fængsler for at besøge dem, når de har jokket i spinaten.

Den dag i dag sørger Kessler altid for at fejre sine sejre i bokseringen ved at kigge indenfor til en omgang på stamknejpen.

Her er han forhåbentlig også at finde på lørdag efter kampen mod tyskeren Danilo Häussler.Sponsoreret indhold